9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Saturday, April 30, 2011

jerking... bukan jking hoke...

fuhhh... letihnya badan... mahu tidak.. malam tadi tido nak dekat kul 2 pagi.. bangun subuh 6.30am terus tak tido dah. Siap-siap mandi ke AAM Automotive Centre kat Batu Caves. ha? My buat ape?? Kan dah citer kat SINI and SINI.. Yela.. yu tu tak biasa tengok hapdet ai memang la yu tatao...isk takpe takpe..T_T
My bawak kereta pegi service tadi..dah balik pun.. akhirnya.. siap juga kereta tu.. tak pasti plak bape jam My tunggu. Sebab tadi ke sana bawa laptop kan so tak terasa sangat. Cuba kalau tak bawak tadi mahunye My hangin satu badan sebab tunggu lame sangat..-.-'... So, total semuanya RM139.80... T_T....
Tadi My nampak kat resit enchek kaunter tu ade tulih apa masalah kereta tuh... My nampak lah dia ada tulih 'jerking'..... ooooo... camtu ejaan dia.. tadi My tulih jking...;D Yela orang pompuan kan.. biasalah tah bawak jek.. apa rosak pebenda rosak pun tatao...-.-'... fine!
On the way balik sempat singgah Selayang Mall.. kununnya nak window shopping tapi tiba-tiba macam tade mood.. lagipun tade enchek penyayang teman so macam tak besh plak kan.. So, My decide balik je rumah... Sesampai jek tak masuk rumah dulu, pegi singgah rumah bakal mak mertua.. heheh... Yela.. dah nampak depan umah takkan tak singgah ye dak.. calon menantu yang baik kenalah sopan.. peramah gitewww.... ;D

Selepas lebih sejam melepak melayan anak-anak buah di sana barulah My balik rumah... badan pun penat.. ingat nak solat pastu tidur kejap... perut berkeroncong makan pagi tadi jek. Tadi makcik ajak makan tapi My tolak... nak elak makan nasi! ;D

Oklah korang nak gi solat pehtu tido sat... letih..-.-'

till then!

4 comments:

nurkaloi said...

heheh kaloi tayar daa kempis punn duk bwak jer
sampai orang len yang tegur hahaha

SiS NaD said...

SaLaM Mai...

WaH!~ BaWaK G SeRViS Tu... NSiB BaiK BawaK LaPPy... Lau TaK... (-_-")

... said...

as salam..
hahaha~
kete rosak ke? tolak kat saya~

XD

boleh toalk kat member tokey kilang kete potong. yum2

=p


kalau sudi, singgah kembali ya =)

memandu kereta boleh menyesatkan iman

dan juga penulisan terbaru sbg invited author kat..

copycat(sandaran-Nya bagi backlink pahala. tak mau?huhu..


g kenduri ujang ke? yana?
nak pegi!!!

Ummu Ukasyah said...

assalammualaikum.. jom join..

http://norintan-mamachia.blogspot.com/2011/04/jom-joint-mamachia-1st-give-away.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers