9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Tuesday, April 12, 2011

celcom bikin hangin satu badan!!! grrr

Talian tetap celcom dan broadband (celcom) My disekat sejak semalam!! Ini semua gara-gara si dia yang gatal-gatal dok sekat dek kerana masalah-masalah tekanan pasaan hohoho… Walaupun ada dua henpon satu Maxis dan satu Celcom tapi My selalu gunakan Celcom sebab ianya adalah bill!!! Kalau Maxis tu abes kredit dah sesak nak topup boleh guna Celcom! Tapi kalau Celcom dah disekat macam ni mati lah den…!! Dahla semalam pegi opis My tertinggal henpon Maxis.. Tibe2 talian Celcom plak disekat.. erk? Padahal Ahad lepas dah suruh sambung talian balik.. tibe2 disekat semalam pe case? Ni bukan disekat dah ni masalahnya call in and out dah tak boleh langsung. Berukband? Pun same!!

Malam semalam si dia dok bergayut dengan customer service celcom! Pergh macam2 plak kena buat nak sambung balik. Padahal haritu dia cakap macam ni macam ni.. kali ni plak kata macam tu macam tu.. cakap macam @#$%& betol la!!!!! Sudahnya dia suh tulih surat cakap nak sambung talian balik and fax surat tuh. ptuih la!! Yang si dia suh aku plak buat sume  tu.. lagi la den hanginnn.. dia yang gatal-gatal pi sekat pastu haku plak nak kena buat itu ini… grrrr…

Celcom ni pun sengal! Banyak sangat info tak betul! Orang ni cakap macam ni orang tu cakap macam tu! Tu kalau haku yang cakap dengan dorang tu memang dah kena bamboo tuh!!! dah pakai line dia bertahun2 pun service macam haremmm!!!!

Ok y’ols tak faham apa My tulis ni pun takpe… nak luahkan je…

Geram!!!! **ni kalau ada client call cane nih!!! grrrr

19 comments:

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

huhu..mcm2..celcom pun problem ke?

Isteri Yang Comel said...

sabar kak jangan hangi pepagi nie

Shairazi Saidin said...

Sabo je la..

http://shairazisaidin.blogspot.com/2011/04/remaja-tanya-shai-mars-jawab.html

YanaMIB said...

selama guna celcom xde mslh lg dgn customer service kecuali kt hq sg chua..pehhh mmg hancussssss service dorg..haha..ks bamboo je my dorg nih..ngee~ =P

mynameismy said...

@Khumaera Ismail aka Habibi Hamid

ni problem sebab service tah hape2. personnel info bg lain2. grrr

mynameismy said...

@Isteri Yang Comel

ngeee... ok dah...;)

eqbalzack said...

celcom + maxis, service very bad!!!

abg eq guna P1Wimax skrg...laju jugak skrg ni..

solo molo said...

celcom memang macam tue...
selalu kasi badan hangin...



apa bakat anda ???
> http://nikaviolet88diary.blogspot.com/2011/04/segmen-kalau-aku-ada-bakat-aku-nak-jadi.html

Ujang9897 said...

member gua ada kt CELCOM..bantai jer..=)

CikBulat said...

http://fairyofmylove.blogspot.com/2011/04/pertama-kali-dapat-award-ni-wey_12.html

tag kamu, nak amik tak? kui3

Qaseh dalia adelia said...

entry luahan jiwa hee sabo jo lah

putribongsu said...

ehh mencarut eh...wattafish...heheheee

mynameismy said...

@YanaMIB

memang! my suke part2 nk membambooo ni huhu

mynameismy said...

@eqbalzack

My pernah pakai p1 bro tp 2 hari dah pulang sbb takut in future service die tak elok yela pencawang die kan menumpang je an an.. heee.. xbrani... tu psl berukband ni dah bertahun xpnh tukar

mynameismy said...

@solo molo

kan kan?? hehe

mynameismy said...

@Ujang9897

erk.. member lu ke yg jwb pggilan gua smlm.. leh gak gua belasah ckp lu suruh haha

mynameismy said...

@CikBulat

dah bace! tenkiu! hehe

mynameismy said...

@Qaseh dalia adelia

hehe tadi dah komen pjg kat kamu..;P

mynameismy said...

@putribongsu

agagagaggaa...;P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers