9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Monday, April 25, 2011

Giveaway bermula!!!!!

Hallluuuuuuuuuuuuuuu!!! Eh errr… Assalamualaikum…..^_^ 

Dengan ini, My nak umumkan bahawa.. Giveaway pertamaku bermula!!!
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

chak!!! tipu je...;D

Sebenarnya My rasa teruja sangat-sangat sebab dapat menjenguk ke belog semula!!! 3 hari dah My tahan beb….!!! Rindu membuak-buak!!! churp churp! **Sambil kiss lappy… -.-’

Korang ape kabar??????!!! Rindu kat My tak?? Dermmm… ko sape ade orang nak rindu-rindu…! *fine! -.-’ My pulang ke kampung halaman di segamat, Johor 3 hari ni… berjumpa mak abah yang sudah lebih sebulan tidak ku temu.. isk sob sob… Yela pasni nak gi Vietnam kan.. so bila lagi nak balik jumpa diorang isk..

Wowww!!! Haritu mase tinggalkan belog nih ada kurang daripada 510 followers je!! see see today??? 530++ !!!! wow!!!!@___@ thanks y’ols!!!!!

Okay okay…. My ON la GA nanti… Nak hadiah dari Ho Chi Minh eh eh? sabar eh eh… bila-bila masa je nanti My aktifkan kan GA tu okay… *untuk aktifkan GA sila taip ON, jarak Giveaway dan hantar ke 38999.... heheh….;D

Oklah.. buat keje dulu!!! Weeehhuuuuuuu!!

*My puasa harini… puasa ganti… plus… dah tak tahan tengok perut muncit…!!! T_T

5 comments:

mahirahnazlim said...

dah smgt td nak join GA My konon2nya HAHA btw , slmt berpuasa :)

^^nu[dd]yra^^ said...

nak nak nak hadiah dr ho chi minh ;p....kalo ader maser nnt nak join GA my =)

Isteri Encek Bard said...

hihih saje rjer My kan

cik fai said...

cpt . cpt uat GA . hihi ^^

cpahniza said...

alaa my ni...wt owg cuak ja tau...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers