9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Wednesday, April 27, 2011

Thank y'ols yang join GiveAway My yang naif ni...

Ingat nak hapdet senarai peserta GA yang masuk sejak My balik kerja petang tadi.. tapi dah 2 hari ni line berukband lembab macam siput vavi grrr... So, My published je dulu esok My hapdet oke.. 0_o

Thanks kat y'ols yang sudi join GiveAway My... walaupun belum sampai 100 penyertaan bagi blogger naif macam My ni tapi rasa macam dah ramai sangat je. Rasa macam nak tutup awal je GA nih.. Sebab apa? Sebab kalau makin bertambah nanti My akan rasa tak sampai hati... Yela, kalau ramai berapa ketul je dapat hadiah nanti.. yang lain-lain? mesti sedih kalau tunggu punya tunggu tengok result? demmmm.. 'nama aku tak listed!.. tamo ah datang belog My lagi grrr'.... isk.. tamolah gitu eh eh... Kalau boleh semua orang My nak bagi hadiah tapi manalah My termampu kan... luggage pun tak muat nak bawa balik barang banyak2..-.-'

So, camne? nak tutup awal ke tak? esok ke? lusa ke? hehe.. ke.. My on je sampai tarikh yang My cakap tu? Tade heart feeling kan nanti? Kalah Menang adat bertanding an an? Eh tapi ini bukan pertandingan ini depends on TUAH.. hehe... Jangan risau, My akan pilih pemenang betul-betul berdasarkan kriteria-kriteria yang My sebut kat SITU tu oke..^_^

Pada y'ols yang baru join nanti My hapdet url y'ols kat senarai peserta GA tu oke.. Thanks taw join! Nak pergi satu-satu page say TQ and follow takut tak berkesempatan atau terlepas pandang.. (baru faham camne rasa bila orang buat contest/GA heee).. But got time My akan ke sana follow kamu oke..;) n no worry bila nak finalize pemenang nanti My akan baca gak setiap satu untuk mencari yang terbaik dan memikat hati! *ecewah!

So, sape-sape rasa nak edit-edit lagi entry GA tu sila-silakanlah..;D

Gudluck y'ols!!! thanks again ya!!! ok bai

3 comments:

firdausjaafar said...

baru je join tgahri td. to All contestants, Best of luck!

mynameismy said...

thanks!;)

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

SAPE BOLE TOLONG CIK BUNGA INGATKAN PASAL NIE, PLEASEE :(


cik bunga bengang ar publish entry tp tak kuar kat d/board.. da tukar ke auto pon die mintak kite set date & time utk publish.. tolonggggg~~~~ :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers