9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Tuesday, April 19, 2011

pemenang bertuah ct arina 1st giveaway!

Last month My ade join giveaway organized by Ct Arina di mana My telah di tagged oleh YanaMIB... Pengumuman nama-nama pemenang telah pun diumumkan dan My adalah salah seorang daripada mereka!! yeay!! (sorry Yana, i'm more lucky than you..;P)
Menang apa? ni haaa
6 pemenang bertuah akan dapat 1 perfume dan 5 henpon case

Tapi kalau boleh My nak henpon case jek sebab My alah dengan bau perfume. So, perfume kalau tak menepati citarasa hidung memang tak pakai laa hehe.. so, harap-harap dapat henpon case sebab henpon case My dah lama hilang! huuuu... (nak pink plssss...;P tak dapat kaler merah pun hoke... hehe)

Tahniah kepada pemenang-pemenang yang lain juga!!^_^

**harini busy.. jangan kacau!grrr

7 comments:

YanaMIB said...

puihh xjels ponk..sbb nnt dpt adiah kawn dari my jugakk..bahaha..oit jgn bg adiah GA as weds present taw..!! wahh garang yu! =P

Ujang9897 said...

dah menang tu takyah hadiah dr GA aku ek..hee

Ct Arina said...

hihi^^ kire book kaler pink la ni? okeh checked! ;p

mynameismy said...

@YanaMIB

hahaha... demand tuh..;P
My bagi kat yana henpon case ni je la eh eh..;P

mynameismy said...

@Ujang9897

erk. ah tade2!! nak jugak!!! grrr

mynameismy said...

@Ct Arina

yeay!! maceh!;)

putribongsu said...

syabas...ada gak tuah disitu. dah ujang nye u takleh tuah dah :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers