9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Friday, April 29, 2011

ooo... macam ni lah rupe iphone 5 yang sebenar rupanya...

y'ols dah tengok dah camne rupe iphone 5??
meh tengok nih.


*
*
*
*
*
*
*
gotcha!!! saje bagi gelak sket petang-petang nih..;D



weh dah join GA My belum? rugi tak join. klik SINI pat
yang dah join sila check nama ada listed tak eh eh..
ok bai

8 comments:

Inche Vampire said...

sengal ok! haha

y u y u Z u l a i k h a said...

grrr! punya la eksaited nak tengok! hahah!

mcm ni lah said...

ermmm nak gelak ke taknak ye ?,. kesian plak sy tengok ah so tu,.
:(

aizamia3 said...

kihkihkih.. dah tengok sebelum ni.. agaknya dia geram hp dia asyik hilang tu dia bawak yang besar punye..

ymn said...

hehehehe..

KyêrulL said...

hahahahahahaha.. gila kenteng.. mane dia dpt line?? hahaha

SiS NaD said...

SaLaM...

HeHe!~ aDa TeMPaT CuCuK LiNe TeLeFoN Ke LaM TRaiN Tu? HeBaT!~ (^_____^)V

.m y z. said...

hahaha .dia pasang kabel kat mana?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers