9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Thursday, April 7, 2011

birthday girl buat hal

kakak: ibu,yana nk "uk uk"..
ibu: pegi lah,dh siap panggil ibu tau, ibu nk tengok berita..
kakak: ok..


15 minit berlalu...


ayah: lame noo kakak ni "uk uk"..
ibu: tadi dengar die bercakap sorang2, ni dah snyap, ntah2 tertido tak?



ibu jengah kakak dalam toilet...
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Kakak My MMS tadi huhu


ibu: kan betul...btuah punye kakak..! -.-

Adoiyai!!! yana yana... boleh plak kau tidur dalam toilet masa tengah 'uk uk'??? hampeh tul anak buah aku sorang nih..


agak2 YanaMIB penah buat macam ni tak ujang??? hahaha...


footnote:
Jadi follower My sekarang! cukup 500 sebelum 13hb Mei, 
My buat GA beli hadiah dari Ho Chi Minh!^_^

5 comments:

mungelily said...

hahahhaa lawak la anak buah my ni...
blh lak tdo...lena lak tuh nmpknyer..

mynameismy said...

@mungelity

hehe tu la tu....

YanaMIB said...

SERIUS KE DIA TIDO MS TGH BEYAKKKK??? waaaaa...klaka nyewwww...hahahahaha~

kita x mcm tu tauuuu..grrrrrrr...ujang je yg suka tido dlm jmbn...lariikkkkkkkkkkk =P

mynameismy said...

@YanaMIB

Seyes yana oiiii...akak my mms smlm gmbr tuh haha
adoiii ini macam org pun adaaa.. haha

Ujang9897 said...

wahahahaahah...gila romantik tido time berak..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers