9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Friday, April 15, 2011

BEN ASHAARI AJAK JADI BUDAK BUDAK SAT

Erk? Jadi budak-budak plak?? Erm cane nak buat nih?? Nak kembali ke zaman dolu-dolu masa kecit-kecit kartun zaman My kecit mana ade yang besh! Sailormoon?? Dragon Ball? Doremon? Kluang Man?? Huishhhh… tak besh langsung!

 

My tak suka menonton kartun la y’ols…. Memang tak gemor sangat.. setakat wat hilang-hilang boring boleh la.. idoklah sampai fanatic tiap-tiap kul 2.30pm -5.00pm melekat depan tibi tengok kartun di Nick @TV9 citer wonderpets sampai ke spongebob tetiap hari tuh. Idoklah sampai nak bukak 24jam tengok mickey mouse kat Cartoon Network astro tuh!

 

Itu bukan My… itu adalah kakak My diikuti oleh anak buah My iaitu anak kepada kakak My… giler diorang nih!! 24jam kartun!!!=__=’

 

Okay takpe, untuk melayan segmen Bro Ben.. My cuba berimaginasi ke alam kartun… eceh~

Apa yang korang kena buat ialah ... APAKAH KAREKTOR KARTUN YANG PALING KORANG MINAT DAN KENAPA .. Letak gambar dan terangkan ..

Betul! Betul! Betul!

Upin dan Ipin… kenapa? sebab ia comel. Dan yang penting buatan Mesia.. hehehe


Apa yang korang kena buat ialah ... APAKAH KAREKTOR KARTUN YANG PALING KORANG MINAT DAN KENAPA .. Letak gambar dan terangkan ..

Apa yang penting!!! Kerjasama!!

Wonderpets!!! “talipon.. talipon berbunyikkkkk… ada haiwan dalam bahaya… ada haiwan dalam bahaya di sana…. Kami datang…!!!!” “Apa yang penting? Kerjasama!!!” “Mari kita raikan dengan daun saderi!!!!”

 

Grrr… balik balik tu je dialog dia sampai dah hapal! Nyampes la…-.-‘

 

Jika aku SUPERHERO ,AKU NAK JADI ... Bagi gambar dan terangkan .. ( contoh superman, batman ..... )

Am I sexy? auuuwww

Catwoman!! Erk.. sebab ape erk? Sebab Catwoman tu pompuan. Takkan My nak bagi Batman.. superman plak.. dah terang-terang ada ‘MAN’ kat situ. So, nak bagitau pompuan pun boleh jadi superwoman taw!!!  grrr


So.. korang pulak suka karekter kartun apa?? nak join kelik SINI oke!^_^ 



7 comments:

Hazrina Erin said...

auuwww~sexynya catwoman! :P

jom baca sy punya^^
http://whenisaidsomething.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-ajak-jadi-budak-budak-sat.html

putribongsu said...

laju betul....baru nak tanya dah join belom..hehehe

fashah84 said...

segmen ni buat rindu zaman kanak2 ler..;-)

Nazurah Mohd Noor said...

terbang dari blog abg Ben (:
*rinduuuuu zaman kanak kanak .

Lulu caldina said...

eheh, terasa seperti kanak-kanak riang kan bila buat segmen ni..

FizA said...

singgah dr blog abg ben..
tringat zaman kanak2..hihi..

jom singgah..

http://akupunyacita.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-ajak-jadi-budak-budak-sat.html

m y z . z i e m a said...

mai singgah sni from blog abg ben :) bila tgok gmbar-gambar kartun ni buat kita rindu balek kan zaman kanak-kanak. ^__^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers