9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Friday, April 1, 2011

Bro Framestone nak kawan dengan aku!!

My pedulik hape orang nak cakap My batak ke hape ke... dulik dulik...! My nak citer jugak!!! Tah ape mimpi malam ni aku rajen giler hapdet belog.. pastu masuk fesbuk duk chit chat plak kat Sahabat Blogger. Bese My rasa suram jek! Tapi malam ni macam meriah pulak. oiii korang2 ni tak keje ke esok? heheheh.. Tengah2 duk bermuka buku nampak plak bro framestone buat status di situ ala2 mengade2 buat2 tanya ramai yang tak kenal dia..;P


My pun tumpang lah sekaki... duk berhai hoi.. sekali dia.....
Sape yang rabun dekat sila pakai kanta hoke!;P
Dia request nak jadi kawan My laaaa!!! **poyo tahap cipan la kau... whooooooooo!!! masa tu rasa dah sesak napas dah separa pengsan dah terus tekan confirm..;P Tak sempat nak print screen tapi otak ni memang bijak kan ade alternative lain.. gi tengok kat inbox and got it!;P lalalalalala~ Bile bro nak follow blog My plak nih? *_*...


Err jap2.. tapi an an...yang pasal ada tegur kat twitter tu agak musykil sket. Memanglah My ada twitter.. tapi tak bape nak aktif sangat.. pehtu blogger2 yang My add baru bape ketul.. My cuba refresh balik.. My ada follow bro framestone ke erk? Erk.. cepat2 masuk twitter ce tengok kat profile My.. tengok history ada ke Bro Framestone? erk.. tadelah.. ok xpe ce try search name dia... 
Taraaaaaa!!!!
errr... My belum follow bro lagi la bro... bro dah silap orang ni...T_T... oke takpe disebabkan bro blogger ngetop lagi disukai ramai makanya My buang tepi rasa kecik hati ini dan memaafkan bro.. ecewah!! indirectly, bro dah ter'add' My di fesbuk dah pun...;P 'Ter' pun 'Ter' laaa... janji bro framestone!...;P so, dengan kadar segera My pun Follow Bro di twitter... bezanya.. dia tak pengsan macam My...-,-'


My jumpa bro ni baru2 lagi... first noticed masa dia buat vlog dengan si santek Nisa Kay huhu... pastu haruslah My start follow blog dia.. Pehtu baca2 je.. nak drop by comment segan2 je yela orang dah naik takut tak nampak kite2 yang kat bawah ni kan..T_T **budget rendah diri laaa


Tapi, seyesly... dia tak sombong langsung hoke!! EACH of comment yang masuk kat status dia kat SB tu semua dia reply!!! Kat blog pun dia rajen reply tak caye pi lah try drop comment..;P yang tak boleh belah tengah2 My type entry ni tibe2....
menanges air mate darah My bace nih!!!! T_T
Wallaweh!!!! dia comment kat wall My?? eh eh tu spam ke ape tu??? ce tengok ce tengok
@___@
Erk~ macam taw2 jek... malu siot. Yelaaa... mungkin My yang ke seribu puluh ratus lima juta orang yang buat entry macam ni an an... oke takpe, maknenye bukan My sorang je yang batak kat dunia ni hahahahahahah....


Oklah.. nak pengsan terus!! ZZzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz....


Entry ni? automatic publish esok pagi je lah eh eh.. kang malam ni gak bagi link kat bro framestone.. kesian plak dia tak dapat tido malam... erk... toing~ ;P


Till then! weeeehuuuuuuu!

1 comment:

Bro Framestone said...

xde la.. coz bro rase cam pernah dtg blog nie..

xpasti dari mana.. ingatkan dari twitter.. coz bro jarang Bw.. harapsape post link kat twitter je la bro bace T-T

nie dah boleh bernafas ke nie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers