9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Thursday, March 31, 2011

esok Qaseh Dalia Adelia masih single!!

Gara-gara nak segera keluar awal dari opis telah tersalah paham dengan entry Qaseh!! Kalau belum baca sila lihat entry INI. Grrrr macam mana boleh tak perasan perenggan yang ni:
sila klik utk pandangan yang lebih mesra alam...
My plak menghapdet entry sambil mengejar masa makanya.. inilah yang tertulih....
sila klik utk pandangan yang lebih mesra alam...
Lepas tu sempat lagi drop by link kat entry-entry blogger2 ngetop tuh... makanya, perolehlah komen-komen sebegini....


oke y ni kasi besau sket. ce bace ce bace!! grrr


So, dimaklumkan bahawa.. pada esok hari Qaseh masih single mingle.. but not available..;P Malamnya pula Qaseh tidak akan bernikah maka masih perawanlah beliau pada hari tulatnya.. maka secara tidak langsung tidak akan berlakulah kemengandungan pada hari selepas tulat...;P


Bukan apa, kang kalau orang baca Qaseh nak bertunang kat entry My tuh jatuh plak saham Qaseh nanti.. ada plak stalker2 yang bunuh diri sebab frust menonggeng lalu gantung diri hehe...


Sekian, dimaklumkan..


Selamat bertunang berdating ye Qaseh... hamboiiii... dia.... suka tak hengattttt....;P


Tidak lupa, terima kaseh kepada blogger2 ngetop di atas yang sudi menjengah dan tinggalkan komen.. lap u ols much lah!!!;*


Till then!!^_^

1 comment:

Qaseh dalia adelia said...

haha sory ye ... tu lah bace tak bukak hidung eh mate leluas hik2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers