9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Wednesday, March 30, 2011

Akhirnya, aku akur akan ketentuan ini....

Ececece.. title nak poyo sangat. Oke, jam menunjukkan 7.01 pagi. Sepatutnya aku dah keluar rumah dan mengejutkan si jantung pisang untuk sama-sama ke kerja.. Tapi, My masih di atas tilam yang tak berapa empuk mungkin mintak diganti dengan yang baru sebab sudah berusia.. *merepek


Petang semalam masa drive pulang, My dah rasa pening semacam.. demam masih belum kurang.. tu la semalam tanak gi jumpa doc amik ubat.. kan makin teruk....T_T... Malam tadi memang rasa tak larat sangat then mintak si jantung pisang tolong teman pi klinik jumpa doc. Dia cek suhu lebih tinggi daripada biasa...


Masuk jumpa doc My buat muka sakit... (eh aku memang sakit tapi buat lagi sakit heee). doc tanya kenapa, then My citerlah A-Z sampai doc menguap naik bosan (eh tipu je). Doc cek suhu badan, tinggi... dia bagi ubat and... "i bagi u 1 hari MC ye esok, rehat di rumah"... whooooooooooo... akhirnya......!!


Yela, My kalau nak mintak MC memang tak lah kan. unless kalau doc sendiri yang bagi... Thanks doc. Memang tak larat sangat ni. Semalam pun gagahkan diri.. Ingatkan makin elok.. bangun pagi ni suara hilang terus.. dah macam donald duck dah.. isk sob sob...


Oklah.. kepada yang nak pergi bekerja.. selamat bekerja ye.. harini My nak titon je... Kalau larat My nak gi belogwalking seperti biasa.. Malam tadi dah terlepas sebab tak larat sangat...T_T... ok then... bye!!


Get well soon My!! **heee thanks!

5 comments:

cIk IRa NuR HeaRT said...

moge cepat sembuh ye !! :)

YanaMIB said...

jg diri leklok my..skrg cuaca x menentu..mmg senang dpt demam..huuu..get well soon ye =)

Ujang9897 said...

suka la tu cuti..tp on9..grrr

... said...

as salam..
haha~
saya kijo lagi ni kak~
wuuu..malam2 pun kena..hish~
selamat..er..dah malam.mesti tak berehat?
hoho~


tutorial untuk baca entri kat blog yang super Berat.. jimat sehingga lebih dari 70% masa menunggu untuk loading page! :)

mynameismy said...

tenks sume!!

sok da kene keje isk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers