9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Wednesday, March 30, 2011

DECO DECO BENG BENG BOONG!!

Sepanjang pagi sampai tengahari tido je keje My.. dah nama pun demam kan kenalah manjakan badan hehe.. Terjaga terus bukak lappy melawat belog terchenta. kepala masih pusing tapi bro ben ada buat segmen.. Nasib baik senang tak tambah lagi pusing kepala.


So, haruslah join!!! 


oke tu je!!! nak kemas2 rumah jap (belog)... nak join kelik SINI oke!


oke nak gi tido eh tak tak.. nak gi mandi, solat n tido.. eh tak tido tak tido.. heee.. got time nak gi melawat belog2 yang join tu oke! uhuk uhuk...bye

12 comments:

Qaseh dalia adelia said...

ok dah kot ngeee

eqbalzack said...

salam...
jalan2 kat sini...baru dapat bernafas sket...
dah submit paper utk conference..lega sket rasanya..hehe

... said...

as salam..
oo..laju je sorok widget2 ya~
haha~

=p
ni datang terjah dari..blog saya sendiri. ekeke~
ni baru la nak singgah balas.apa boleh buat. encik jurutera bukannya ada banyak masa untuk blog. cam naz(nazirulhazwan) dulu sebelum dapat keje, rajin je update. haha~


sekarang, haa..ambik. jarang daa..
saya ni pun.. nasib baik bos kecik je. boleh la ngulau sikit. ekeke~

ok2~ blog ni ringan~
mana sorok widget2 tu? haha =p

tutorial untuk baca entri kat blog yang super Berat.. jimat sehingga lebih dari 70% masa menunggu untuk loading page! :)

... said...

oh~
dah online! haha~ =p

farhana masdo said...

terjah dr segmen bro ben .
saye pmbace baru di belog kamuu ~ :)

jmpot singgah ma belog okay :)

mynameismy said...

@Qaseh

tu je? erk?

mynameismy said...

@eqbalzack

omg! eqbal dtg sini???? hehe tenks.
ic yeke.. Alhamdulillah...hehe

mynameismy said...

@...

wah pjgnye komen...
hehe tenks dtg sini!
tawu2 je dah sorok widget...;P

shahjiehan said...

jalan2 lagi.. baru temui tmpt persinggahab

jom baca dan komen 10 Jenis Orang Islam Yang Kejam

khadyjah fhatyah said...

Semua cun! Tadek hal lah hehe. Sudah follow!
Jom terjah blog saya balik (:

http://k-fhatyah.blogspot.com/

cik riffa :) said...

not bad lah blog ni
semmpoii!!!


jom visit and follow kte balikk yaww;DD


http://theeanddead.blogspot.com/2011/03/deco-deco-beng-beng-boong.html

Arif Azmi said...

Wah.. Nice blog.. ;).. hit me back.. :).. Sudah difollow.. :D..

http://akusukamembebel.blogspot.com/
dan
http://airislyfe.blogspot.com/

;).. peace..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers