9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Monday, March 14, 2011

terus tade mood nak blogging!

Baru nak hapdet entry malam ni dengan kisah di hujung minggu tapi dengan kelembapan berukband yang semakin menjadi-jadi terbantut terus hasrat murni itu!!!


Takkan dah limit 3G usage kot, rasanya tade pun download any bigger file! ni sah-sahlah dia punya line yang lembab! buat hal betul!!!


woiii aku pengguna setia berukband kau lah!! tolonglah improve sikit service ni! grrrrrr!!



4 comments:

YanaMIB said...

haha sbb tu kita slalu on9 kt opis je..bos xleh mrh..dia pn fhm mslh berukband..ngehehe =P

sarah mohamad said...

bertukarlah ke unifi. hikhik :)

mynameismy said...

@YanaMIB

tapi boss kite tak mcm boss awk la! nnti die complaint die kate kite xbuat keje hehe

mynameismy said...

@sarah mohamad

unifi? besh ke? unifi tu under ape ye? hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers