9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Thursday, March 24, 2011

1 MALAYSIA : POWERPUFF KENTAL!

NAMA KUMPULAN

1 MALAYSIA : POWERPUFF KENTAL!

 


KENAPA KAMI PILIH NAMA INI

POWERPUFF atas sebab 5 BLOGGER TERAWAL dalam conference tadi, soOoo bajet nak POWERPUFFGURL jugak ahh.. heheh
TAK GENTAR walaupown dah dikritik kejam tapi tetap join game dan segmen Abg Ben
Kitorang memang power POWER... SO what? heheh..
Badan Abg Ben pon tak sekental kitorang okeh ^^


KETUA KUMPULAN
(kene buli nieh, isk3...)


KENAPA SAYA PILIH BLOGGER INI SEBAGAI KETUA KUMPULAN
(TERAWAL DALAM PERBICANGAN)

"sebab cik bunga berjiwa kental"

"sebab cik bunga kental dlm melayan kerenah kami"

"sebab yg kami TAK maw jd lead"

"sebab cik bunga MUDA"

"sebab cik bunga BERKALIBER"

(Sayannnnggg lah koranggg! psstt..bukan ayat menghanjing eh nie? heheheh.. idoppp powerpufff!!!)



SENARAI AHLI 



SENARAI PENUH GROUP 3 KLIK SINI



PENDAPAT SAYA MENGENAI 1TUBE.MY IALAH :

Positive: Sangat bagus untuk diketengahkan sebagai pengganti bagi mereka yang menggemari youtube. Kata sokong buatan Malaysia kan so tunggu apa lagi?? Gunakan 1tube sepenuhnya!! Website yang friendly user, kualiti videonya juga sangat bagus. Plus, selain berblog blogger2 juga boleh bervlog! So, bolehlah kita tengok penyampaian blogger2 kesayangan kita secara real kan kan…malah My salute kat 1tube kerana mereka sendiri yang turun padang untuk merakam aksi-aksi comel 1tubers!!! ^_^

Negative: Erm, buat masa ni tade yang tak besh pun tentang 1tube.. cumanya, ianya perlu dipromosikan lebih lagi untuk semua orang tahu akan kewujudannya sebab masih ramai yang tak tahu pasal 1tube ni…^_^ keep it up!!

5 comments:

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

HEHEHE, IDOP POWER PUFFF!!!


eh dear, komen 1TUBE tu individu, takleh copy. hehehh ;)

mynameismy said...

o yekeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
haha oke2 sory hehe

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

hehehe....cik ketua melaporkan yg link tu dah dihantar ye... siap resend lagi... cume abg ben lom update entry pasal tu je. huhu :p

mynameismy said...

tapi kenape ade 2 group untuk KUMP 3 ni? ada 2 name td jumpe. kang disqualified plak sbb tak ade sefahaman hehehehe

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

cintabunga dtg follow group POWERPUFF KENTAL ;)


urm tula pasal... bile da post tetibe ade org tag cik bunga gak.. confuse.. nk wat camner??? da send link da pon ;) layan jela... heheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers