9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Saturday, March 26, 2011

Terima Kaseh Azfar!!

Whooooooo... selepas 2.30 petang semalam memang tade online apatah lagi berbelog... Sebab My kena pegi event yang di organize oleh deparment My sendiri. Event yang dinamakan Hi-Tea Session with Preferred Customers berlangsung pada pukul 3 - 5pm tapi My hanya boleh balik selepas 6.30pm lepas segalanya selesai termasuklah memastikan tempat event kemas dan bersih seperti sebelumnya... fuhhh... lega dah selesai... Bila kita lakukan sesuatu pekerjaan macam ni lah.. dah selesai.. rasa macam dah habis bayar hutang piutang segala. Walaupun sambutan agak kurang memuaskan sebab jumlah customer yang sedikit tapi My tidak harus kecewa sebab as it is our first time having this kind of programme so kita boleh belajar di mana silap kita sebagai reference untuk kita lakukan perkara yang sama di masa akan datang.. ryte?

Oke, cukup setakat itu bercerita pasal kerja... sebab itu bukan tujuan utama entry ini.. hehe... cuma sebagai alasan kenapa baru sekarang dapat tengok belog yang tiba-tiba dah bertambah follower! Malam tadi pun dah penat pastu layan Narnia memang tak dan lah nak online. My ingatkan My ni memang glemer tahap celebrity2 blogger kat sebelah kiri bloglist My nih tapi rupanya tidak.. Follower My tidak akan bertambah sekiranya tiada bantuan daripada king of kentut ini... siapa lagi kalau bukan...Ujang!! ;P 

Pagi-pagi bangun lepas subuh macam biase pegi jenjalan kat rumah2 blogger ngetop dengan harapan dapat bekpes free.. hee.. tapi sayangnye mereka masih tidur lagi..;P So, tersenyum kambing je lah My baca entry-entry dowank tu sendirian.... Dah masuk blog Ben Ashaari yang penuh dengan pengetahuan berblog, masuk plak blog Yuyu Zulaikha yang eksaited nak pegi gathering, pastu Nisa Kay yang sedang berusaha capai 10 entry sehari, Cik EPal dengan kek dan contestnya, Yana yang merasmikan wajah blog baru, dan... bakal suami yana yang sibuk dengan giler trafiknya sambil... mempromotekan blog My secara kecil-kecilan...Ujang...;P My sedang berusaha lagi untuk selalu singgah di rumah-rumah blogger ngetop laen seperti Qaseh, Sunah, Adi Budika, Mat Gebu, Iqbal, dan yang seangkatan dengannya...^_^

Sebab entry Ujang lah follower My bertambah hehe.. walaupun kurang daripada 10 orang tetapi.. lebih hangat lah daripada biasa yang sorang je sehari an .. kadang-kadang sehari tade langsung follow..T_T Tapi takpe, jangan bersedih sebab sebenarnya banyak lagi perlu My belajar dalam dunia berblog ni. Tempoh memulakan blog yang 2 tahun tu je tak cukup kalau selama itu kita tak pernah belajar teknik berblog yang betol.. maen hentam kromo je an an.. Setelah mengenali blogger-blogger sanjungan My di atas barulah My menyedari akan kekerdilan diri ini...whuuuuu....terima kaseh semuanya!^_^

dan kepada Ujang juga, terima kaseh untuk entrymu petang semalam ye! Walaupun ko interprem aku macam tu je tapi impactnya sangat besar bagi aku.. Lepas ni ko buatlah pulak entry khas memang tuk aku sorang jek pastu ko tepek muka aku yang comel tuh.. aku nak gak rasa glemer macam ko buat kat kawan aku si Putri Bongsu tu hahahahah... sebab apa? sebab aku pun giler trafik macam ko!!!;P

Bukan apa kawan-kawan, betol kata Ujang, sape kate follower ni tak penting? Sebab follower lah My rasa My nak terus menaip.. sebab penambahan follower lah buat My lebih bersemangat berblogging. Tengok ni? pagi-pagi lepas Subuh My dah blogjogging dan buat entry ni. (kalau tak dah lama tido balik..T_T) so... sape kate follower tak penting??? Penting oke! So, tak salahlah kalau kita giler trafik an an... and tak salah jugak My demand kat Ujang mintak promote lagi.. hahahah...;p

Ujang, bulan 5 nanti an aku nak pegi trip ke Ho Chi Minh, Vietnam taw.. Aku ingat an kalau follower aku mencapai angka 500 atau 1000 sebelum aku pegi nanti aku nak buat giveaway la.. contest ke... So, sape yang masuk contest tu.. yang menang aku nak beli hadiah kat Vietnam.. apa pendapat ko? Bukan apa aku takut tak menjadi je. Yela, aku blogger biasa je orang pun jarang ke sini ada ke yang nak masuk contest aku nanti? tolong bagi pendapat sket. Kepada y'ols yang baca ni, nak bagi pendapat pun dialu-alukan sangat..^_^

Okelah.. nak pegi blogrunning kat blogger2 yang baik hati dah follow aku tu... tungguuuuu i'll be there!!!^_^ 

**owh nak pegi bekpes mekdi dulu!!!

Till then!

7 comments:

SiS NaD said...

Waa.. BeST2 adeR oWaNG TLoNG PoMoTKaN... TaKDe oWaNG PuN Nak PoMoT BLoG SiS.. HuKHuK!~ T_____T


JoM BaCeR NaPeR SiS TaK PCaYe NGaN BLoG aBG BeN... HuH!~

GiveAsh said...

abu follow..tambah jumla jadikan 500..
buat giveaway nak join..hahaha..

mynameismy said...

@sis nad

ala sis ngurat2 la lebey sket blogger ngetop suh pomot.. hehe

mynameismy said...

@GiveAsh

hey tenks!! hehe.. tu kalau la smpai 500 hehe... baiklah! akan My inform kalau jadik oke!

Ujang9897 said...

buat jer GA,jgn malu2..=)

tapi jgn buat syarat byk2..baru ramai join..=)

YanaMIB said...

yeahh ujang dh tjk entry my ni semlm..hehe..buat la GA..dari GA lagi ramai org kenal blog my..lagiii ramai followers nnt..hehe..adiah dari vietnam eh?? kui kui kui =P

mynameismy said...

@YanaMIB

hehe. tenks yana! nak buat tp takut tade smbutan. but i'll try!! ^_^

heee ye dr vietnam...;P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers