9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Friday, March 18, 2011

RANDOM GIVEAWAY PART 2 by Nisa Menaip

Oleh kerana line berukband malam ni macam dah kembali oke so bolehlah My post entry hehe.. Tengah-tengah belogwalking jumpa dengan Nisa Kay yang santek tu... dia buat GA.. so festime nak join GA dia! jom layan..^_^


Syarat-syarat penyertaan yang dia sediakan senang giler. tak complicated at all!


1. Buat entry bertajuk “RANDOM GIVEAWAY PART 2 by Nisa Menaip” Wajib okeh!
---> Oke selesai hehe

2. Giveaway terbuka kepada semua blogger. Ya, blogger je oke. Tidak kira lelaki atau perempuan. Tiada diskriminasi. Kalau lelaki yang dapat, dia boleh bagi hadiah tu pada mak ke, kakak, adik or awek. Errr buat ala-ala maflar pon boleyyy. Haha Okeh?
---> I'm blogger anyway..;)

3. Letak banner ni pada entry anda. Link kan banner ni ke entry giveaway ini. Tak payah letak kat sidebar.
Sudah tepek! sila kelik hoke!^_^
4. Just buat simple entry. Takde nye aku mintak slogan ke ape ke. SIMPLE aje oke?
---> Ini dah kira simple la ni an an...heee~

5. Tak wajib follow pon, aku tak suke nak paksa orang follow. Kalau anda bukan follower, pastikan anda keep update dengan giveaway ni okeh?
--->Before join GA My memang dah jadi follower Nisa...Vlog nisa pun My layan..^_^

6. Tak payah tag orang. Just promote pun cukup la..
---> Baiklah!! Mari! Mari!! join GA by Nisa Kay!!! heeee~

7. Dah buat entry, tinggalkan link anda di ruangan komen ye….
---> will do!!

8. Bila tutup? Pukul 12.00 tengah malam ni ye…
--->Masa menaip entry:10.40pm *masih sempat!;)


Eh? dah habis? senang je kan? rugi y'ols tak join! meh meh ke sini!


Harap-harap my terpilih untuk GA nisa nih hehe! *berangan..^^'
till then~

1 comment:

Nisa Menaip said...

thanks or joining :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers