9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Thursday, March 31, 2011

Ben Ashaari, Yuyu Zulaikha, Qaseh Dalia, Nisa Kay, Yana, Ujang bla bla bla... I Adore YOU!!!

Alhamdulillah.. usai sudah Post Mortem meeting sebentar tadi. Any issues raised? Eh ofkos lah.. tapi kami terima je semuanya as a lesson for a better planning in future (yela dah department haku yang organize kan). Haih~ lega sudah bila satu keje dah lepas. So, lepas ni tinggal nak tacap-tacap sikit then buat report on the event tu.

What next? Lepas ni kena handle annual survey plak. My dah ada experience done last year punya survey so hope this year I can manage it successfully, amin…. Keje Marketing part macam nilah. Kalau kau rasa berat, tanak buat apesal kau belajar n keje dalam bidang ni an an.. bersyukurlah kau keje dalam opis yang sejuk langsung tak cairkan lomak kau ni hah.. tade kau nak kena kuar sane sini jumpa client segala. **erk… insap~

Batuk masih tak kurang… mana tak kurang.. Putri Bongsu bagi kau air cendol kau bedal!!! Heee orang bagi takkan nak tolak an an..;P Ubat pun tak makan harini budget bizi sangat mengalahkan menteri kewangan… eceh.

Sesudah meeting, blogging sebentar bagi hilang tensi.. tadelah tensi sangat tapi nak bagi urat leher ni rasa kendur n rilex sket.. hehe. kangen bangat sama blog gue walaupun follower kadang-kadang jengah tang tuuuu jugakkk… mana nak naik kalau entry kau pun tang tuuuu jugakkkk? Hurm fine! Boring dengan rumah sendiri seperti biasa jengah lagi ke blog-blog kesukaan…. Tengok bloglist! Uh huh!! Diorang dah hapdet!!

Bro Ben seperti biasa lah.. tah hape kerja dia flexible betul boleh hapdet entri berpuluh2 sehari.. Bukan tu je nak amik cuti pun sukahati pancreas die je nak amik.. besh betul dapat boss dia tu jadik boss an an.. Terbaru Bro Ben pegi buat vlog dengan Heliza.. whooooo… menanges tak berlagu lah si Ujang kentot tuh bila tahu…. Err.. My pun jeles jugak…..T_T

Si cilik Yuyu Zulaikha tak pernah kering dengan ideanya di entri-entri yang selalu jadi santapan pagi petang dan malamku.. ecewah! Seronok betul jadi dia.. cuti semester tah bile nak habis.. dapat tidur dan mentekedarah sesuka hati. Tade keje yang harus dihantar sebelum deadline.. bebas ke mana bak burung terbang di angkasa!! Ahhh sememangnya My rindu pada zaman belajar setahun yang lalu!! Rindu sangat!!!!

Baca entry terbaru Qaseh, tak akan berblogging dalam masa beberapa hari.. esok cuti? Persoalan yang tertanya-tanya terjawab akhirnya… Selamat melangsungkan Perkahwinan Pertunangan Qaseh!! Welkam to the club hehe. moga tali pertunangan itu kekal hendaknya hingga ke jinjang pelamin dan ke akhir hayat.. InsyaAllah.. Amin.. Bila dah bertunang nanti, auranya tak sama seperti bercinta.. Time bertunang ni lah peluang untuk kita kenal pasangan kita dengan lebih dekat.. Jagalah perhubungan itu sebaiknya agar tak terputus di tengah jalan oke…^_^ jumpa lagi nanti Qaseh! Jangan lupa hapdet pitcha tuning hehe

Ujang?? Tenks God sebab lepas ni dia dah tak boleh bagi My terliur dengan bekpes Mekdi murah tu sebab promotion dah tamat pagi tadi!! Hooreyyy!! Dah baik kau simpan duit kau buat tambah2 pe yang patut time kenduri nanti! Aku tahu kau tengah jeles dengan musuh ketat kau sebab dia gi jumpa akak aku tanpa kau an an.. hahah.. aku suka!! Hahahahaha… (gelak evil)

YanaMIB? Dari awal My jumpa Yana My tertanya.. MIB tu stands for apa ye? hehe… Sian Yana lambat ke office ye pagi tadi gara-gara sejam beratur tunggu mekdi..;P Takpe boss kan ke Dubai so masuk lambat pun no hal… takpe nanti My bagi boss yana url blog tu bagi kantoi hahahaha (gelak evil kuasa dua). Eh kalau dapat tiket harga RM0.00 lagi tolong sedekah sket hehe

Nisa Kay sibuk dengan gadgetnye sepanjang masa.. vlog dia bersama 1tube dah melambak-lambak. Santek kan Nisa tuh.. n padan betul jadi model… dengan tinggi lampai… kurus… kulit halus mulus….. dah lah pantang nampak kamera.. macam My hehe.. Tapi Nisa photogenic…My photogewdiks heheh…;P

Baru-baru ni My rajin jugak jengah ke blog Sunah, Faizal Fredley, Bro Framestone dan yang lain-lain…. Ce tengok kat bloglist My sebelah ni.. Everyday My akan tengok situ.. anyone yang dah hapdet cepat-cepat My gi baca… Jatuh cinta sudah dengan setiap penulisan mereka.. Masing-masing ada identiti sendiri.. dan My? Masih di sini.. di takuk yang lama… tak tahu mana pergi hala tuju blog ini sebenarnya… Ada cita-citakah My dengan blog? Jangka panjang? Jangka pendek?? Hurm entahlah..

I adore with all of them yang dah berjaya… ^_^


9 comments:

y u y u Z u l a i k h a said...

pehhhhh! terharu gilaa! hahahahah... ape la my nii... entry yuyu akn banyak merepekk. ape ape pun terima kasih my <3

Ujang9897 said...

uik...hihi...,

ala nk gak mkn mcd nanti..dorg kasi anjak itu time promosi..=)

mynameismy said...

pergh baru hantar link korang dah jenguk. terbaek betul! ni makin syg nih! hehe.. syg lebey kat yuyu la tapi. syg lebey kat ujang kena pang! hahaha

Qaseh dalia adelia said...

waaaaa my ! qaseh tipu je nak bertunang tu ..halamakkk larikkk ~ qaseh nak g dating lah esok saje gempak title nak tunang..larik laju2 haha

Sunah Mohammad said...

opssssy...qaseh tak bertunang la sayang, tapi gi dating dengan kyle..hahahahhaa~ ce baca betul2 entry dia tu...keh keh keh...

kak yana tu MIB tu nama ayah dia..terpaksa dirahsiakan..ngeh ngeh ngeh..kena tengok kad jemputan la ek..

uhuk uhuk..sudah jatuh hati kah? huhuhuhu...nak kena jaga hati my ni lepas ni...hehehe..insya'Allah my pun boleh bergerak lebih jauh...:)

Nisa Menaip said...

huiii nak nages nih!! terharuuu,,,,

ehhehee
thanks tauuuu...
:)
tak tahu nak cakap ape dahhh..
mmuuahhxx!!

mynameismy said...

@Qaseh Dalia adelia

pergh!!!!! tibe2 panas je muka ni kemaluan tahap cipanziiii.... oke mcm mne boleh terskip perenggan y nk g date tuh? grrr... gare2 nk blk dr opis dgn kadar segera la td nih!!! grrrrrrr

mynameismy said...

@Sunah Mohammad

tuhlah.... salah sudeh!!!smpai menanges air mate drh tahan malu ni isk isk...T_T

Tenks sunah!! love the way u write!!! keep it up ya!!

tenks for the advise also!!^_^

mynameismy said...

@Nisa Menaip

Tayah cakap ape2 pun...
teruskan berblogging jek... n i'll be ONE of your thousand readers!!!^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers