9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Saturday, March 19, 2011

Saya Join Bloglist Yuyu Zulaikha

Bangun pagi lepas bekpes terus online sambung bekpes seperti biasa di rumah-rumah blogger-blogger ngetop. 


Ternampak bro ben ada buat segmen last night! whoooaaaa apekah? My terlepas sebab malam tadi masuk tidur awal. So, sudah tentulah nak menyokong dengan mengejoinkan diri an an. But then, tengok bloglist vvip nampak yuyu si kecil molek baru hapdet entri di pagi hari... yuyu nak buat bloglist??!!! wahhhh... mesti mawuuuuuu..... Disebabkan bloglist yuyu ni terhad kepada beberapa orang dan My fikirkan kekangan waktu yang mungkin yuyu akan bataskan maka My buat dulu entry ni....^_^


Syarat-syarat dia senang je...


1)Buat satu entry bertajuk 'Saya Join Bloglist Yuyu Zulaikha'
---> Sedang melakukannya!^_^


2)Yuyu tak paksa untuk review but My nak cakap sikit je. My nak join sebab My nak tumpang sikit keglemeran yuyu hehe.. Tadelah, My suka sangat tengok yuyu. festime masuk blog yuyu je dah jatuh cinta.... jatuh cinta dengan penulisan yuyu.. kalau kata cinta pada orangnya nanti y'ols fikir bukan-bukan plak an an hehe. Tapi kalau My suka pada belog dah tentulah My suka pada tuannya.. Tanpa yuyu dah tentu belog dia tak sehebat itu an an. Yuyu comel sangat. Festime My masuk blog yuyu My baca penulisan yuyu and My terus suka and dah tentulah My terus follow an an. Tak pasti yuyu pernah review my whole blog or not. Yuyu pun bukan 1 of my followers yela My bukan blogger ngetop so barangkali yuyu tak notice kewujudan My lagi.. it's oke..;) Tak silap My yuyu pernah masuk sekali je dalam blog My sebab review salah satu segmen Bro Ben yang My join. and dengan comelnya you drop comment there!;) 


Teruskan berblogging ye yuyu! Sekarang ni hari-hari My masuk belog yuyu and comment di setiap entry yuyu... and know what? My suka sangat tengok bibir yuyu! errr jangan fikir negative oke! My suka sebab ia sangat comel!!!!!^_^


3) 
tepek muka dak comel ni kat sini..^_^
4)Submit url ini!!! y'ols nak join kelik sini oke...!


footnote: harap-harap tersenarai!^_^

2 comments:

Qaseh dalia adelia said...

wah2 ~ nak wat jugaklah bloglist haha guro jek

.:|kamaryeah|:. said...

singgah dr bloglist yuyu~
salam kenal~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers