9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Thursday, March 24, 2011

Yeay! menang peraduan pilih dan padan gemilang bersama bintang-ABPBH 2010!!!

Tepat jam 11.03am pagi tadi, My dapat panggilan daripada nombor yang tak dikenali. Perkenalkan diri sebagai Rose lalu dia memulakan perbualan:
Rose: Hello.. ini Maizatul ye. ada masuk peraduan gemilang bersama bintang kan?
My: errr.... yang mana ek? *konpius tiba. agak lambat pick up sket...
Rose: Peraduan pilih dan padan Berita Harian. u salah seorang pemenang untuk Siri 1
My: Owhhh!!! ada-ada. owh Siri 1... oke...
Rose: Tapi awak dapat tempat keempat la. dapat 2 tiket dan hamper Simplycity... Tapi kalau kita bagi tiket tu  u nak pegi ke? sebab kita nak bagi pada yang betul-betul nak pegi je.
My: dengan pantasnya My jawab.. 'eh nak nak!' bila erk ABP tu?
Rose: *tergelak kecil. 3 April. Oke tapi u kena ambil dekat sini lah. sebelum 31 March.
My: Owh oke2 boleh-boleh nak pegi ABP!
Rose: oke u boleh datang ambil tiket tapi hamper simplicity tu ambil masa sesi penyampaian hadiah lah. 
My: owh oke2 sure. Lepas tu My mintak Map nak ke office dia. *kat bangsar je? dekat sudahhhh...weeeehuuuuu....!! tapi bila nak pegi amik????

Terus My melompat keriangan!!! batak giler oke!! pastu terus bgtahu kat Putri Bongsu akan kemenangan My. Tak kisahlah number 4 pun janji menang oke!!! 

Baru bercadang nak pegi ambil tengahari ni.. naik teksi! *sanggup! tapi bila My kol Rose dia kata nak lunch tengahari..T_T My kata nak datang before lunch pastu dia kata suh amik minggu depan.. dia berseloroh, 'takkan i kol harini, harini gak u nak datang' erk... erk...~ terserlah kebatakan My an an... baiklah! cuba ambil minggu depan..... *set reminder, before 31March!!!

Gumbiranya!!! terus kol si pengarang jantung pisang bgtahu akan kemenangan. Dapat dua tiket haruslah mahu bawa dia bersama! ahhh dia mahu ke tak mahu ke.. paksa jugak pergi!!
Lalalalalalalalala~

**err.. nak pakai baju apa ke sana nanti ye??? -.-'....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers