9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Saturday, March 5, 2011

[GIVE AWAY] Lulu Caldina 1st Giveaway

Erk.. bangun pagi-pagi dah kena tagged dengan kulin untuk 1st giveaway by Cik Lulu Caldina...T_T jadi layankan ajelah....;P


alamak! berapa banyak punya syarat daaa dia bagi...T_T.. okay takpe mari lihat sama ada My boleh turutkan atau tidak... jom mula!


syarat pertama.. kena jadi follower cik LuLu...
Done!!!^_^
Syarat kedua adalah buat entry ini.... *okay memang ondway tgh buat pun kan..;P


Syarat ketiga, tepek banner di entry dan sidebar... (gile glemer btol cik lulu kite nih huhu *gurau..).. takpe shaye layankan aje...;)
untuk banner di sidebar sila lihat sendiri..^_^
Syarat keempat, Masukkan cik Lulu dalam ListBlog... (erk.. nak jugakkkk...;P) baiklah! sila lihat sendiri!;)


Pastu tag kawan 2 orang! Hurm nak tag sape ye.....
(yang giler contest.. sik contest je kan kali ni layan giveaway plak k..;p...)

dan...


Okay selesai! boleh saya sambung tidur sekarang?heee.. owh sebelum tu bagi link entry ni kat entry giveaway Cik Lulu dulu...;)


Till then!;)

4 comments:

Lulu caldina said...

Semua syarat sudah dipenuhi...Terima kasih sudi join 1st GA lulu.semoga berjaya..

EZAN IDMA said...

tq :) rse mcm da join. hehe

Makbed said...

ekk..org dah join dah le..

mynameismy said...

@Lulu

tenks!
nak menang plisss...;P

@ezan & Mak Bed

erk yeke... hehe k xpe..;P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers