9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Wednesday, April 27, 2011

Ben Ashaari buka cawangan baru

Dari bangun pagi tadi dapat merepek satu entry je… busy sangat buat keje? Dok aih… entahlah. Tade mood.. nak berbelog pun tade mood.. tade idea! grrr…

Ok fine. Dah taw kenapa My tade mood.. sebab perut kosong.. bila perut kosong akan ada rasa lapar.. bila lapar mood jadi tak normal.. bila tak normal tak bolehlah cetuskan idea untuk berbelog!! grrrr! Well, macam ni lah My kalau berpuasa….T_T…. 4 jam lagi nak berbuka.. lamanya….0_o.. Perut! Silalah bersabar!!! -.-’

Oleh kerana mood yang tak stabil di kala lapar dan mengakibatkan My ketandusan idea berbelog, makanya My cuma blogwalking di rumah-rumah sahabat blogger yang lain tak kira lama ataupun baru, femes ataupun tak bape nak femes…-.-’.. Belog yang dah lama bertapak semakin berkilau sinarannya.. blogger yang femes semakin bijak menerokai dan menerajui pasaran blogger… hui… ketinggalan lah My jauh ke belakang… kalau singgah di belog-belog mereka pun sudah tentu mereka tak sedar kehadiran My…Tak terlayan oleh mereka akan komen dan bebelan yang My tinggalkan di belog yang ditenggelami oleh bebelan insan-insan lain yang sekerdil blogger seperti My barangkali..T_T ‘siapalah aku’ bak kata Amy Mastura dalam bait-bait lagunya… -.-’.. *poyo ayat sehhh

Tapi tak mengapa. Biarkan mereka terus berjaya.. kita yang masih di bawah? Terus menyokong mereka-mereka yang telah berjaya… My? Merekalah yang My jadikan panduan untuk terus kehadapan.. Acapkali bila My lihat blogger-blogger lain yang berjaya mulalah timbul rasa cemburu di hati.. mula lah membuak-buak rasa mahu terus di sini ingin menjadi seperti mereka….
 
Pagi ni dengarnya Ben Ashaari dah buka cawangan baru.. Tak fikir panjang terus singgah menjengah. Baru je bertapak tapi tengok sajalah berapa ramai pelanggan yang datang? Berapa ramai dah mengikat kontrak dengan cawangan beliau? Marketing beliau bagus… no wonder la… Tengok je pembawakan aura yang BA miliki… wallah! 
Cawangan lama? Masih ON… kalau tak kerana cawangan lama umpama pisang panas tak lah ada cawangan kedua kan? Syabas syabas! Cawangan lama akan terus bersinar. Yang pasti, cawangan baru lebih santai. Kita lihat sahajalah macam mana cawangan kedua tu pun akan laris umpama pisang panas! ;)

Tunggu apa lagi?? Pergilah ikat kontrak kat SINI! Ikat seumur hidup! Macam mana? Klik je FOLLOW oke!! Pehtu jangan buat-buat tak singgah balik plak. Oke paham.. sebab baru lagi.. Dah lama-lama nanti mesti dah melekat kat url browser tuh…^_^

3 comments:

mama tims said...

dah ikat dah pon...hehe..

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

kamo bile nak 2ng blog dear? heheh... cayalah pok beng! :)

cik bunga nak bg chance nie.. jom tengok ni Sungguh tak tipu, FREE je sampai bile²

Aidah said...

baru tau yg benAshaari ada blog baru. thanx for de info. =)

http://aidahjamiran.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers