9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Monday, April 4, 2011

GEGAR 1 RIBU BLOG APRIL - BERMULA !

Jam sekarang menunjukkan pukul 2.50 pagi! Baru sahaja pulang dari kota keriangan Genting Highlands menyaksikan secara live acara berprestij lagi tebabor.. Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2010 yang y'ols tengok live di tibi sahaje...pebarang...;P **kasi jeles sikit..agagagaga~

Tapi agak kuciwa sebab tak dapat amik gambar artis2 kacak seperti abang Asmara, Ustaz Amirul, Anuar Zain, dan banyak lagi tapi yang paling tak boleh belah nak pengsan tengok adalah kakandaku Shaheizy Sam!!!! Tak sia-sia dahku anta beriban2 undian melalui paper BH setiap hari untuk mengundi kamu!!! Tahniah!!!! Dek kerana ramai2 feminat2 yang histeria melihat artis2 turun dari carpet biru makanya My yang 'rendang' ini tidak bisa menyelit...-,-'  Nak amik gambar dari jauh tapi tade dslr yang ada hanya kamera digital yang mintak dicampak ke dustbin...T_T

Oke.. kite sambung citer pasal ABPBH sila esok sebab mata mintak dimanjakan dengan tidur yang lena! Nasib baik esok dah amik cuti makanya bolehlah My berehat-rehat sahaje di rumah! ho yeh ho yeh...^_^

Sekarang nak tepek dulu banner abang ketak nih!! 
oke itu sahaje!!! nak join? sila kelik pitcha hoke. tutup? jam 5 petang 5/4/2011. kindly take note!;P

oke papai.

footnote: esok my cuti sila jangan kejut..;P

12 comments:

mohd ridwan said...

KASI GEGAR BLOG KAMU!!meh kita meaen cak2~

Bro Azqar said...

Salam perkenalan, hehhee gegar 1000 blog ni XD!!! terujaa koot! :P

http://biru-malam.blogspot.com/2011/04/gegar-1-ribu-blog-april-bermula.html

Shaherah said...

hye hye..
Shera singgah kat sini...
Shera dari kumpulan 7 gak..
Shera gegar blog ni.. yeayy!! ^_^

kalau free singgah lar.. http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/

anismelon said...

gegar kat sini pulak...:)...kump 7 gak...:)...teruskan gegaran...

http://anismelon.blogspot.com/2011/04/segmengegar-1-ribu-blog-april-bermula.html

cik riffa :) said...

terjah sini sambil follow
jom singgah blog kte pulak ;D

gegar 1 ribu blog April

top post ;
ABPBH and Johnny Depp

seronok gila jumpa blogger² otai

yuppiyupiyu ke upu?

norgee said...

err...nak komen apa ek...
takpe ahh...nak cakap...kita dah mai sini :)

norgee said...

rasa tadi, dah singgah sini..tp, takpe lah...singgah lagi :)

✿ MIZZ NIA AYSRUQ™ ヅ ✿ said...

gegAR SINI =)

IntaNBerliaN said...

Terjah dr blog BA.. nice blog.. salam perkenalan ;-)

Kalau sudi, follow la blog saya... ;-)

1st :
http://ihaveasweetsmile.blogspot.com

2nd :
http://intanberliangacontest.blogspot.com

アヌム ちゃん~~ said...

salam.nice blog :) sudi2 la join my bloglist ye^^
http://frommetoyou85.blogspot.com/2011/04/jom-join-bloglist-frommetoyou.html

Lulu caldina said...

Weewuu lulu datang terjah segmen encik ben...

Puteri Kasih said...

misi gegaran ke sini :)

http://semanismulut.blogspot.com/2011/04/misi-seorang-blogger-7.html

Jemput singgah ke blogies saya yer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers