9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Tuesday, April 26, 2011

My Life's Story Blog dengan semangat yang baru!

Hello y'ols! wah wah wah.. meriah betul di fesbuk Sahabat Blogger tuh. Tak terlarat My nak melayan dengan karenah-karenah diorang...-.-'... So, better My undur diri dan hapdet entry ini sebelum melangkah pergi untuk tidur hehe..

Senanya nak hapdet pasal ni siang tadi tapi dek kekangan waktu My pospon ke malam ini hehe.. y'ols perasan anything di belog ini? errr... yu festime masuk sini kot....sebab tu tak perasan..-.-'.... 

Taraaa!!! belog ini dah berwajah baru dek sentuhan oleh siapa lagi kalau bukan Cik Bulat!!! thanks CB!! Tanpa tangan beliau maka My tidak akan memperoleh belog secomel ini. Sila cakap comel sekarang!!! ;D Since My TERRRR gatal tangan godek-godek belog ni hari tu habess belog jadi carca marba! terus My seteressss tatao nak buat lagu mana dah. Puas dah My edit sana edit sini tapi tak pernah ada yang berkenan di hati... Sudahnya, My dapatkan khidmat Cik Bulat untuk menyetelkan masalah ini... dan hasilnya..... Alhamdullilah... ofkos la jauh lebih baik daripada My sendiri buat kan.. fine..-.-'

header yang banyak berjasa...T_T
Dengan itu, secara rasminya, My nak ucapkan selamat tinggal kepada header lama yang My buat sendiri dengan menggunakan fotosop berpandukan tutorial2 yang My peroleh daripada blogger-blogger. Nak buat header tu je makan masa seminggu hoke...T_T  Walaupun tak santek akan tetapi header ini banyak berjasa kepada My untuk sampai ke peringkat ini (macam hape tah..-.-')... Thanks header! bersemadilah kau di dalam memory lappy ku ini dengan aman. Akan ku gunakanmu lagi andaikata dahku ter revert lagi!! grrr

New full template!! Rasa lebih bersemangat nak berbelog!!! ho yeh ho yeh... terima kaseh banyak-banyak Cik Bulat!!! ^_^

eh eh My jugak dah ada banner baru hoke!!! 
comel tak comel tak.. kate YE skrg!;D
Oklah.. tu je. nak tido... esok semangat jugak pegi kerja sebab boss bercuti sehingga minggu depan. yahoooo!!!! ops! 0_o

Shhhhh....;D Nite y'ols!

eh dah join Giveaway My belum? tak join rugi! meh klik SINI

4 comments:

misz fae said...

blogwalking! ;)

meh singgah blog fae :

http://fzhjmldn.blogspot.com/

Budak Botak said...

he3, selamat berblogging...

Entry terbaru Kempen Derma Coli - Kempen Paling Pelik Pernah Jumpa... (",)

Khuzrin Kamarudin said...

Hahahhaa...

CikBulat said...

huhu :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers