BLOG NI AKU RASA PATUT POPULAR LAA

Sebelum ke malam ABPBH nak join dulu segmen bro ben yang berakhir malam ini!
Jom layan! seperti biasa...
tepek dulu banner nih!
Berikan 5 blog yang korang rasa patut popular dan kenapa korang rasa blog tu patut popular

--> Bagi My, blog Yuyu Zulaikha telah pun meningkat kepopularitinya dari hari ke hari.. Tengok je lah jumlah pengunjungnya saban hari.. tengok je lah komen yang dia dapat dalam setiap entry. Baru sesaat publish dah berpusu-pusu orang datang singgah..! Ye, yuyu dah popular... tapi yuyu patutnya lebih popular lagi!! Dan My percaya.. yuyu boleh bergerak seiring dengan blogger2 otai yang lain!!! chaiyok dak comel!!

-->Eleh.. popular ke king of kentut nih?? erk.. ye.. dia pun dah semakin glemer sekarang..!! Dan dia harus lebih meletop lagi!! Sense of humor yang ada dalam blognya boleh buat orang tak kering gusi! sila tingkatkan tahap humor itu hoke! kurangkan kontroversi tingkatkan prestasi!!

-->My percaya, Yana yang dah lama dalam dunia blog mempunyai peminat2nya yang tersendiri... ye.. Yana pun popular jugak. Tapi My rasa Yana patut popular lagi! My suka cara Yana berblogging! Tang mana yang My suka pun My tatao. Yang penting suka la!

-->Ye.. patut popular sebab blog dia banyak input! Wan suka bagi tutorial percuma kepada kawan2 blogger nya! So, dia patut popular!!

5)Mynameismy  **-.-'
-->Blogger ni masih merangkak2 dalam dunia blog walaupun telah berkecimpung lebih 2 tahun... Namun pengalamannya tidak mendewasakannya! Seharusnya dia perlu lebih berusaha gigih untuk berada seiring dengan mereka2 yang di atas!! Dan apabila sudah seiring dengan yang di atas maka harus menjadi seperti Ben Ashaari, Red Mummy, Faizal Fredley, Bro Framestone, Cik Epal dan otai2 yang lain juga!!!!! So, aku rasa.. blog ni patut popular laaaa.....-.-'

Pada pendapat korang , apa yang patut dilakukan untuk popularkan sesebuah blog itu ?

Untuk popular, seseorang blogger itu perlulah menghasilkan penulisan yang menarik lagi tertarik. Tapi, penulisan yang baik kalau tiada usaha untuk memperketengahkannya kepada umum juga tak guna. So, harus buat macam mana? Pergi ke blog-blog otai.. cari kenalan.. Buat orang interested untuk singgah ke blog anda!!! Dan jangan jangan berhenti separuh jalan! buat sehabis baik! buat sampai orang notice kewujudan anda di dunia blog!! 

Pentingkah populariti sesebuah blog dan kenapa ?

Penting!! Kalau tak macam sia-sia je menulis. Sebab tak siapa nak singgah n baca hasil penulisan kita... bila takde orang baca.. hati jadi suram... semangat pun hilang... maka.. mungkin akan menjadi penyebab kenapa blog itu bersawang selepas itu!


Blog-blog yang tade dalam senarai.. anda mungkin dah popular terbabor n anda memang patut popular hoke!!!

Oke! done!! nak join? klik SINI...^_^


15 comments:

Qaseh dalia adelia said...

saye tak patut popular ke T_T yg lain dah popular grr

anym dan dunia said...

yeahh wan hazel mmg suka buad tutor :)

☀ Izzaty Hedry☀ said...

wan hazel best..:)


http://cekedismanis.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

solo molo said...

blog-blog fofuler nie...

blog solomolo bile nak fofuler ek ???
huwaa....

Fizalinolie said...

Selamat berkenalan... Singgah dari blog Abg Ben. Jomm singgah tengok sapa patut popular DI SINI... Hehehe.

pRiNCe said...

betul2...bukan senang nak jadi popular kan...:)

saya doakan sume blog yg di listkan tu cepat popular...huhu

Syafiq Rosli said...

hehe..xpe2 mst suatu hari nt..kte bleh popularkan..

Nour Akmal said...

semuanya blog yg popular tu...huhu..
kne usaha lagi nak jd mcm diaorang..=)

c-tea said...

sama singgah dari segmen abg ben...mesti semua mereka yang tersenarai terbaik kan??jom lawat blog ct pulak..ct pun join

blog patut popular

cik fza said...

dr blog abg ben.
mesra blogger penting jugak kn. :)

Dekcik said...

jom kte tgk blog popular..
dari blog abg ben..
singgah blog dekcik..

http://sweetchoc91.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

nabihancakap said...

yaehhh.. sy sokong yuyu..

ingat yg pnting keikhlasan menulis..

jom cakap @http://nabihancakap.blogspot.com/

Ujang9897 said...

alamak..malu den..,
\
jauh lagi la..=)

YanaMIB said...

HAH?!! patot popular laghikkk?? bahahahaha...ai tumpang populariti ujang je la yeh..aci tak?? =P

mynameismy said...

heee~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

Kawan-Kawan Saya! ^_^

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers