9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Tuesday, April 12, 2011

dah guna watermark baru nak credit kat cik bulat hee~

Minggu lepas My ada ushar2 Cik Bulat bertanyakan khabar berapa harga untuk watermark. Sebab dalam page dia untuk tempahan tade plak dia tulih berapa harganya. Maka My tanyakanlah thru comment pasal tu sebab nak sangat menatang tuh hoho…

Tapi hampa.. Cik Bulat kata tak amik dah order untuk watermark.. maka My revert balik kat Cik Bulat dengan muka kesian dan tanya lagi ‘kenapa dah tak buat?’T_T…

Tak semena-mena dapat comment ni di entry ini 
 Homaigod!!!! Gumbiranya rasa hati!!! Lepas tu apa lagi bagilah content2 yang My nak.. ;P dan……. pap!!! Cepat giler kauuuuuuuu!!!
Dengan msg yang ringkas tapi padat:

it’s yours

Hehe.. tenks Cik Bulat!!! Santek!!!! Errr…. Sila charge kalau perlu hoke!!!  

Haaa.. y’ols jangan gatai nak mintak FOC watermark plak kat Cik Bulat bile dah baca ni hoke! ;P Nanti Cik Bulat tak boleh cari makan!hee~

eh entry belum habes lagi lah. Tadi Cik Bulat habaq dia dapat award kat sini.. pehtu dia kena reaward balik kat 15 orang....

I am one of them!!!

Hehe.. My ada citer kat Cik Bulat My baru2 belajar guna fotosop (Ps).. percubaan pertama adalah header My di atas.. heheh sbb tuh buruk jek sebab buat sendiri ngee~ My tengah nak buat header baru.. Macam nak order jek kat Cik Bulat tapi dia tengah busy melayan tempahan2 yang sedia ada.. So.. segan nak kacau... *takpelah buat sendiri je laa.. isk sob sob  

Hee... apepun. Cik Bulat memang kretip!! Tak padan ngan status sebagai pelajar QS...;P gayanya macam pelajar dari art n design jek ngeh3... Semua design2 Cik Bulat buat memang ngetop!! keep it up gurl!!!^_^

and...
Thanks untuk ini... My dah frame kan di sidebar sebagai kenang-kenangan...;)

Till then!!

4 comments:

CikBulat said...

hak hak hak !! larieee ! tenkiu untuk entry ni. hak hak hak !!

forever love said...

hahaha.. cb nak kene nie.. ngn org lain die tolong buat.. utk atq takde pun.. arghh!!

mynameismy said...

heeee~;)

mynameismy said...

@atiq

hehe. jgn jelesh oke!;P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers