9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Tuesday, April 19, 2011

janji kejap je nak online...

Ikutkan tak mahu online malam ni... sebab badan terlalu letih.. tengkuk lenguh2.. bahu, badan jangan cakaplah.. Dekat office sepanjang masa duduk kat workstation depan lappy.. bangun bila nak ke toilet.. lunch dan solat je... sudahnye... tu pasal sengal-sengal tak hengattt...

Balik kerja terus ke guardian beli yoko-yoko... tu je jalan terakhir kalau tak dapat urutan yang sempurna... yoko-yoko memang selalu ada dalam simpanan.. tapi yang lama dah habes.. so baru beli tadi.. (lebur RM16++) terbeli plak yang besarrr punyaaa...-.-'

So, ingatkan lepas Isya' nak terus tidur.. tapi bila nampak lappy depan mata... adoiiii memanggil manggil je.. 'bukaklah aku....T_T...'... arghhhh!! akhirnya kalah jugak bila terbayang belog facebook segala...-.-'

Tadi janji kejapppp je online... tapi dah lebih sejam dah ni....-.-'....

oklah oklah... My nak out dah... nak layan ASMARA II sampai habes  pastu tidur....=__=

selamat malam y'ols!

1 comment:

Bella Bell said...

follow kamoo..hehhe~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers