9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Wednesday, April 13, 2011

sengal pagi kuasa dua

Ni lah gamaknya kalau tak cukup tidur.. bila tak cukup tidur badan jadi kurang bertenaga.. bangun pagi pun lemau jek. Agak malas-malas nak bersiap aku capai jek baju kurung cotton, iron ala-ala kadar, make up?? itu harus! pehtu.. keluar la mendapatkan si dia dan berlalu ke kerja... 

Pegi kerja si dia hantar naik motor..kereta?? jammed wooo jalan Kuching tuh! atas motor jangan cakaplah. seperti biasa.. Zzzzz... Tapi ini bukan tahap tersengguk-sengguk dah tapi tahap tidur terus!!! mata den memang tak boleh bukak dah!!!! kena angin tuh.. wallah!!! syiok tul sampai sakit-sakitlah tengkuk aku nih!! tup tup dah sampai building office aku.. heee.... **tak puas tidur...=__='

Tengok jam, seperti biasa walaupun tak cukup tidur tetap sampai awal.. ahhah! kalau terlelap seminit dua sempat lagi ni hehe.. Sampai pintu office raba perut nak punch card masuk opis... Biasa access card tu kan aku gantung kat leher ni haaa.. erk???? tade????? alaaa!!!! tertinggal!!!! ptuih!!! cane nak masuk ni?? staff lain tak nampak2 lagi batang hidung. pergh.. takpe.. pergi membuang dulu ke toilet...-,-'

Ada staff datang je aku follow masuk skali.. adoii.. tuh la... cuai sangat!! sampai tertinggal access card hah!!! cane nk kuar pegi toilet pegi lunch ni kang? grrr...

Ni semua gara-gara tidur pukul 1am malam tadi.. sebab keluar ke KL jumpa member yang bakal kawen awal Mei nih.. Jumpa lepak bagi kad kahwen la ape lagi... lepak punya lepak... balik dah dekat pukul 11.. si dia ajak pi cc plak... kate sampai kul doplas... nak menghabeskan game terpaksa aku tunggu sampai kul 1!!! terlelap2 lah hah kat kusi tuh tunggu die.. grr... balik rumah nak cuci2 muka.. solat isya' lagi.... ahhh sudahhhhh terbuang waktu tidur ku...

akibatnya???? lemau lah harini........

**berjangkit dgn Ujang lah ni....-.-' kan besh office aku macam office kauuu punch card online jek. heheh.



footnote:
Jadi follower My sekarang! cukup 500 sebelum 13hb Mei, 
My buat GA beli hadiah dari Ho Chi Minh!^_^

7 comments:

Ujang9897 said...

sempat berak tu...!!


padan muka..hahaah.., on9 senang jer..kol member..wei tlg bla bla bla

mynameismy said...

@Ujang9897

ko keje satu tempat ngn adik ko ke??

weh giler kauu! igt zaman2 ke kuliah??? tak g kelas suh member sign attendance!! hak tuih betol!

forever love said...

huaaaaa.. kita sama... tido kul 1.. sebab teman org online.. haha..

tido juga ats moto tadi.. haha.. tapi sebab ujan kan.. so takde la terlelap sampai camtu.. haha

opice atq takde attendance... haha

Oppa Kudin Nz said...

keje-keje..jgn tdo..zzzzzz :)

mynameismy said...

@forever love

tade punch card???? beshlaa! grrr

mynameismy said...

@Oppa Kudin Nz

=__=......;P

Isteri Yang Comel said...

hihi bestnyer punc online

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers