9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Saturday, April 30, 2011

aktiviti hari Sabtu

gudmorning ols!!!

Hari Sabtu yang membosankan apabila enchek penyayang kena pergi training dari pagi sampai ke petang..-.-'... 2 orang kakak housemate telah pulang ke kampung halaman masing-masing meninggalkan My sendirian bersama anak tersayang, noty.. (kucing).. Itupun dia tade! sejak-sejak dah meningkat remaja ni asyik berjalan jek! Akan balik kalau perut dah berkeroncong mintak diisi.. Bila dah kenyang? Merayap satu taman... dari pagi sampai ke Subuh... Nak bermanja dengan mummy dia pun dah tak dan... isk...

Aktiviti harini? Enchek penyayang tade apalah dayaku nak berbuat apa-apa an an.. Kenduri Yana? Rasanya tak pergi sebab bercadang nak ke kenduri masa rumah Ujang nanti... Nak gi harini pun tade geng... -.-'

Enchek penyayang amanahkan My bawa kereta pergi service kat AAM Automotive Centre... Buat ape tah My pun tatao. yang My tawu drive je hoho.. My pergi je lah sana nanti n cakap je dialog yang enchek penyayang ajar.. haha...

err oklah AAM bukak kul 9am.. nak gi mandi... siap n pergi sana. Pastu??? erm.. entah... mungkin soping lagi..;D tak pun berbelog saje lah... hehe

see ya!!!

7 comments:

Izamir Ridzwan said...

drive elok2

akuwanblur90 said...

selamat hari sabtu My. happy2, dan jgn lupa skrip yg diberi.. huhu

SyedGraphiX said...

enchek penyayang? saya ka? HAHAHA..

errrrr...nak mintak pendapat ni. loading slow tak? rasenye ok tak blog syed ni? tolongg tolong .. :'( http://www.syedgraphix.com/2011/04/syedgraphix-tampil-lebih-simple.html

mynameismy said...

@IR

thanks IR! dah slmt sampi drive ke AAm..;)

mynameismy said...

@akuwanblur90

heee.. selamat2!

baiklah!;D

mynameismy said...

@syedgraphix

dah pegi... ok je...:)

mas saari said...

my;
rumah ujang nanti pergi konvoi sekali ngan abg ben ke?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers