9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Wednesday, April 13, 2011

penangan usop wilcha

Hello kome… meh sini awok nak kabo… awok cukup pening kepale kat opih ni haaa… agok ngape?? Ni haaa… tadi waktu lunch taim awok pi miting dengan kawan-kawan opis awok… adoii… punyala awok dok pening kepale sebab semua orang dok demammm… demam hantu kak limah same usop wilcha… adeh…

Sepanjang panjang miting deme dok miting sambil menggayekan watak-watak dalam filim Hantu Kak Limah tuee… ate! Yang paling glemer udoh tentulah si ucop wilcha tu haaa… yang tak boleh belah, waktu sesi soal jawab ataupun bahasa omputihnye kuestions deme yang nak bertanya ni angkat tangan siaplah gaye si ucop wilcha nye haih.. (saya ada soalan!! \^_^)..
Awok dok bantai gelak je tengok! Adeh… dalam hati awok… ‘parah… parah… penangan hantu kak limah ni kuat betulll’…

Lagi2 sejak si ucop wilcha interprem mase ABPBH haritu.. makin glemer la teman sorang tue haaa… pergh! Hebat bebenorr awok tengok… deme semua suke dia.. mana taknyeee… kan ke awok ade di tempat kejadian di genting masa malam ABPBH tue haa… ate? Kome lupe ke?? Kan awok dapat tiket free?? ;P kome tawu dok? bile usop wilcha keluar je kat bawah pentas penonton semua dok pakat buat tangan gaya usop wilcha… masa usop wilcha kat atas pentas ingat tak dia berdialog ‘siapa yang setuju awok umumkan pemenang sila angkat tangan macam sayeee’… huihh~ jangan kata awok je angkat tangan.. artis2 glemer depan tu pun buat same!!  Haih~

Bayangkanlah kome! Betapa hebatnya penangan filim mamat Khalid nih kome!! Usop wilcha ni dah jadi sebutan ramai! Ni haaa siap ade fanpage lagi kat fesbuk --> SINI... ate! Awok pun like sameee!!! Silap2 tahun depan usop wilcha tercalon artis paling popular!! Haaa amik kau!!!! who’s know??? Eceh… awok pun pandai spiking… ate.. ‘english education’ is important you know!! Heee~

Adoii… tergeliat lidah awok ni spiking peghok (perak), peghok belah mane pun awok tatao. Setahu awok even abah awok asal batu kurau, peghok.. tapi idoklah gini gaye cakapnyeee punnnn… ni semua penangan HKLBR (Hantu Kak Limah Balik Rumah) la nihhh… rosak rosak…
Apepun.. awok nak ucaplah syabas kepada pengarah filim HKLBR ni haaa… tanpa beliau tak lahirlah usop wilcha, hussien, kak limah, pak jabit dan semua warga filim nih… dek kerana beliaulah demam usop wilcha ni melanda seluruh rakyat Mesia jangan kata budak2 kecit yang warga2 tua pun terikut same… -.-‘

Hebat… hebat…

Siapa setuju sila angkat tangan macam awok….\^_*…. 


3 comments:

Aiman Raziff said...

awokkkk suka lakonan dia,....

forever love said...

tunggu cter ke3 lak.. ucop jadi hero kalo tak silap

Dekcik said...

x sangke usop nie dah porpular..
nie pakcik sedare..huhu..
blah mak..huhu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers