9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Thursday, April 7, 2011

BEN ASHAARI BUAT GILA LAGI

Sila KELIK!

100patah perkataan!!! Oke.. kenapa My nak join segmen Ben Ashaari???? My nak join segmen Ben Ashaari sebab My nak tingkatkan trafik!! Apa? Gila trafik?? Ye!! memang My giler trafik! So what???? Bila trafik meningkat makanya follower My pun meningkat lah kan kan.. Bila follower meningkat makanya My rasa lebih bersemangat tak hengatttt!!!!

Bila bersemangat makanya My akan terus berblog!! Bila berblog makanya My akan mengimprovekan hasil penulisan dan networking!! Networking itu penting supaya orang tahu akan kewujudan My. Bila orang sedar akan kewujudan My baru orang akan datang ke blog My…. Bila orang datang ke blog My makanya orang akan komen entry My dan My akan lebih-lebih bersemangat!!!

Plus minus, My nak cuba dapatkan 500 followers sebelum 13 May ini.. sebab apa? Kalau cukup 500 followers My nak buat Give Away/ Contest kat semua lapisan masyarakat blogger. Hadiahnya? Akan My beli di bumi Ho Chi Minh apabila ke sana pada 13 – 17 May nanti…

Jadi.. anda mahu GA/Contest ini ON?? Jom tolong tambah follower My…^_^  Begitulah secara ringkasnya kenapa My nak join Segmen Ben Ashaari.. dan yang paling penting, segmen2 bro ben mengeratkan lagi hubungan antara blogger. Daripada tak kenal boleh kenal..;)

Ok cukup 4 perenggan.. 112Patah Perkataan++

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers