9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Wednesday, November 23, 2011

Alhamdulillah Mak tak apa-apa...

Malam tadi akak dah hapdet beritahu mak takde apa-apa. Dah cek, dah x-ray.. n tiada apa yang serius. Mungkin bengkak sebab sebab terhentak. haih~ nasib baik....

Mak kata memang salah dia pun. Tengah-tengah merempit tu tiba-tiba ada orang panggil dia. kawan dia lah kot dok menyapa. Masa mak toleh kat orang yang panggil dia tu lah dia tak perasan ada motor lain kat depan. dummm! berlanggar. Tapi masa perlanggaran tu mak kata tak serius. Nasiblah mak jenis merempit tahap siput tak laju...-.-'

Agaknya mak rasa takde apa-apa tu yang tak cerita kat sapa-sapa tu. Tapi disebabkan rasa sakit kat dada tu yang dia mintak akak bawa ke klinik. Yela terhentak kat handle kot. eksiden2 ni kalau terhentak-hentak bahagian dada ni bahaya sket. takut luka dalam kan. Dah lah warga emas adehhh..

Alahai mak..nasib baik tak ada apa-apa.. merempit carefully lepas ni oke! :)

Weekend ni My balik rumah nak jumpa mak!

nota kaki: Thanks pada korang-korang yang doakan mak My takde apa-apa malam tadi di entry INI.. :)

5 comments:

cantekk said...

alhamdulillah....lega dgr,,, ye la org tua kita kan, mane mau tak riso..

ok, pk majlis balik =D

Anum said...

alhamdullilah
mujur x cedera parah ke

aizamia3 said...

Alhamdulillah takde pape..

mas saari said...

alhamdullilah!!

Cik Ecah said...

Alhamdulillah...cpet2 la balik tgk mak...lega hati...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers