9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Thursday, November 3, 2011

Masa Yang Terbuang


google~

Perkara yang My paling tak suka adalah bilamana kekangan kerja di waktu bekerja..-.-’ giler mengantuk weh!!! Time banyakk keje merungut takde keje pun merungut..erk…

Kerja My biasalah, Marketing punya part… memandangkan csr activity yang dirancang pada penghujung tahun ini telah di postponed ke tahun hadapan makanya My akan bertambah-tambah mempunyai masa terbuang di pejabat. Adeh~ My lebih rela bertimbun-timbun kerja daripada melangut macam ni seyes!!

Kerja My sekarang adalah more on corporate brochure untuk customer. Dealing with supplier, designer, etc. Content of the brochure was done tapi sekarang tengah tunggu designer hantar quotation. As usual… lems!!! Dah minta a few days tapi no respon at all.. follow up?? haruslah sudah! Tapi masih belum hantar jugak… paling tak suka kalau orang lembab macam nih.. suka buat customer prospect menunggu! Bad first impression oke! grrrrr

Nak buat kerja customer service kat kaunter? Harammmm den tatao. Dulu minta dorang ajar pun sampai ke sudah tak siapa willing to ajar… fine. so, malas nak mengganggu orang lain punya kerja… unless diperlukan... J

Hah!!! Apa lagi nak buat ni?? owh oke… yeah.. compile customer complaint for the analysis!! and yeah... planning for the next year event! Arghhhh… -.-’ I want more I want more…. Buat jugak keje tea lady ni kang… grrrr…-.-’

Zzzzzzzzzzzzzzzz

Nota kaki: cepatlah masa berjalan. I wanna be with my family!!!!

5 comments:

Jobless Girl said...

Kerja memang boring.

mas saari said...

akak lagi suka banyak kerja, kalau tak boring! tapi nasib baiklah ada blog...heheheee

Anum said...

kalau ngantok minum kopi

Rabiatul Adawiyah Abd Rahim said...

Sabar je lah Kak My. Atul yg tgh blaja ni pun rasa boring sgt. Hehe.

Teratak Hami said...

Layan Fb la ... opss, tak boleh ek?? Tak kerja macam akak pun boring tau.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers