9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Tuesday, November 15, 2011

Facebook Sexual Harrasment Sedang Menjalar! Sila Report Page!

OMGeeeee!!!!! what the Fishhhhh... apehal kat fesbuk sekarang ni tiba-tiba banyak kuar gambar lucah kat home tu?? grrrr... Page lucah tu My tak like pun tapi oleh kerana ada kawan-kawan kat fesbuk dok komen kat gambar lucah tu makanya dah tentulah dia akan appear kat home tu "si polan has commented on si bongok's photo"... Dah tentu semua activity kebanyakan kawan-kawan di fesbuk memang akan otomatik terhapdet di home wall tu. Takkan My nak pi kat sorang-sorang profile kawan n click kat unsubscribe all their activities satu keje plak kan.. so terpaksa la menanah je mata ni terkeluar plak gambar-gambar lucah+18sx+demmmmm tuh!

Korang-korang tak usahlah gi komen kat gambar tuh... agak-agak kalau terpandang tu kira halal aje lah.. pehtu sila buat bodoh jangan dok gatai dok komen kat pic tu sebab anda secara tidak langsung akan mencemarkan home wall kawan-kawan anda!! kalau dah gatal sangat nak tengok sila layan sorang-sorang tanpa memberikan apa-apa komen! Tak pasal-pasal mata den berdosa harini...grrrr

Kalau korang-korang ternampak page hina lagi menghinakan ni adoiii punnn...(edisi khas..;D) silalah ke page berkenaan.. bukan suh LIKE oke... sila report page tu as yang sepatutnya supaya pihak facebook mengambil tindakan dengan kadar segera!!!
Sila jangan baca segala isi kandungan page ini!!! 0_o  sila KLIK pada REPORT PAGE dengan kadar segera 200km/j
Click pada yang berkenaan!
Dan hantar!!!!

Sama-sama lah kita membanteras jenayah pemerdagangan manusia... eh silap membanteras jenayah cyber seperti gangguan seksual dalam fesbuk ni!!! Say no! say no!!! 

Remember that...no comment, no like, no share!!! hate it!!!

geli tauuuuuu...-.-'

5 comments:

Fatin Mraz said...

FM dah sedar benda nih... mana yg x jumpa tu mmg x kena la dgn fm..

mana yg jumpa mmg FM report..as spam.. kebanyakan dari indonesia..

sama2 lah kita report.. jgn bersubahat perkara maksiat..

laknatullah..

laskar pelangi said...

dasyat gila kan sekarang ni

cik najihah said...

ya Allah.. x bertapis langsung..malunye

SoLy SoLicious said...

mcm2 skg FB ni..scary sngguh ase

mas saari said...

akak tak pernah tengok lagi setakat ni kat wall akak! tapi dah tau pasal perkara ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers