9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Sunday, November 20, 2011

B2B

Sejak-sejak on track of planning my coming weds ni My banyak go through the internet looking for wedding info,  ideas, experiences and bla bla bla...

Oh my gucci! lots of b2b friends out there! Bila dah jumpa sorang... jumpa lagi sorang.. sorang... wallahhhh ramai nyeeeee.... There were sangat awesome sharing lots of info and ideas on their coming or past wedding! Sweet sangat... :)

n bila My dah go through all the B2Bies ni barulah My tahu what is B2B stand for heheh... ketinggalan zaman betul. Yelah agak pelik jugak bila My search for wedding info.. jumpa belog-belog diorang ni mesti ada B2B logo kat tepi blog. erk.. what is that... gali punya gali punya gali...

Owhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

B2B tu Bride To Be rupenyeeeee hahahaha... 
I'm b2b from Johor...:D credit here

as bride to be.. i learned new words today hahaha..;D Thanks for all of them yang suweet sangat tu in planning their wedding.. yang dah kawen pun ada jugak... :)

Nak say thank you for all Ex-B2B or B2B sebab sharing lots of info kat belog korang.. sedikit sebanyak boleh My gunakan sebagai reference for my coming wedding.. May I?? hehe...

I'm glad to introduce all of you my new Ex and B2B friends.....
Terus masuk bloglist yuuu... bukan hape..My selalu follow, bookmark je.. kadang2 lupa nak bookmark. pehtu nak carik balik dah lupa apa link, nama blog nya.. puas la cari satu2 kat history..-.-' So, lepas ni tayah susah2 dahhh all recorded here.. hehe...

Pada B2B out there yang tengah survey2 on your wedding feel free to visit their blog hoke.. trust me.. you'll love to read them... :)

Till then!

It's weekend everyone!!!

nota kaki: sok lusa nak gi bejalan sakan keliling KL looking for wedding stuff!!! hehe

1 comment:

mas saari said...

wah! tak sabar nak tengok B2B ni naik pelamin..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers