9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Saturday, November 26, 2011

Banting/Streamer Perkahwinan

Assalamualaikum yu ols...

Salam Maal Hijrah buat semua pembaca belog My hehe. My sekarang bersiaran langsung dari kampung halaman mak dan abah di Segamat menghabiskan cuti 3 hari. Nak hujung-hujung tahun ni banyak plak cuti umum.. nak nak jatuh hari Ahad hah memang heaven sangatlah pastu cuti senin kan hehe... Pasni berderet-deret cuti umum sampai awal tahun depan.. i loikeee....:D

So, apa azam tahun baru ni? Tadi baca doa akhir dan awal tahun tak? rugi lah kalau terlepas.. :) Alhamdulillah My dapat baca bersama-sama mak abah n solat Maghrib jemaah sama-sama.. Aktiviti yang selalu My buat sejak zaman sekolah lagi.. Bila dah hidup berdikari di ibukota ni je sesekali bila dapat cuti balik kampung baru dapat solat jemaah sama-sama.. :) So, korang-korang tu yang selalu berazam baru bila tahun masihi sahaja.. apakata start hari ini buat azam baru pada tahun Hijrah... lebih afdhal.. :P kalau belum ada azam.. sila carik sekarang! hehe

A usual My pakai lappy adik ni. Malas nak mengangkut lappy sendiri. Lagipun My tak drive ni. Pagi tadi dari KL dengan enchek tunang dan kawan-kawan ke kenduri kahwin di Melaka.. Then enchek tunang terus hantar balik rumah mak abah.. so Isnin nanti balik naik train lah kot. hehe.

Anyway.. Nak cakap pasal kahwin lagi.. biasalah mood tengah busy fikir persiapan je ni so blogging pun pasal kawen jek.. :D Semalam bunting/streamer kahwin yang My order dah selamat sampai.. :) weeehuuuu giler eksaited nak kahwin awal benor order banting heheh. Bukan apa kalau prepare awal-awal senang.. tak pening pale doh nak pikir lagi ye dakkk..:P
Heee... My punya streamer ni biasa-biasa je. Janji ada muka bakal rajasehari dan mak abah... :) Yela, selalu orang buat streamer letak gambar pengantin je tapi My nak letak gambar mak abah sekali. Yela, kenduri kahwin tu kan ke kat rumah dia.. haruslah ada muka tuan rumah hehe. Plus, awalnya My nak letak nama penuh mak abah.. tapi bila dah buat jadi tak berapa nak kemas lak sebabnya nama panjang sangat hehe. So, My letak je nama panggilan dorang... pun boleyyyy...:D muka bakal pengantin tu kira oklah bagi tak berapa nak mencapub sangat bagi orang tengok betul-betul masa bersanding haha...

So... kira oklah dengan streamer ni.. murah pun murah.. RM25 sahaja... My ingat nak order banner lah... ok tak heheheh... macam nak buat event besar plak nak ada banner bagai.... jangan lupa gantung sudah...:D

Kalau korang nak order bunting/streamer macam ni bolehlah ke Facebook Lord Of the Kad Kahwin untuk maklumat lanjut hoke...:)

Until we meet again! :)

nota kaki: esok nak jumpa mak andam nak bayar deposit n discuss balik pasal pelamin idaman hehe....

5 comments:

gedek! said...

haha!

good idea!

Teratak Hami said...

Banyak budget orang kawin sekarang ni ye :-)

hitamanis said...

oiii siyess murahhh erk.. bagushh la.. murah bkn sng nk dpt

mas saari said...

cantik banting tu...tak sabar nak tunggu kad kawin my ni!

Addin said...

wahh seronoknya ! addin pulak yang excited. hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers