9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Tuesday, November 22, 2011

Ya Allah selamatkan mak...T_T

Masa My menaip ni.. air mata My sedang jatuh membasahi pipi... My tak tahu nak buat apa... My tengah risau.... Tengah semangat-semangat survey pasal wedding tadi My terbaca status akak di Fesbuk yang dia tagged nama My. Ya Allah..... hantar mak pergi kecemasan dekat hospital???
My terus call akak. Masih menunggu di wad kecemasan katanya. Dia cerita siang tadi mak naik motor berlanggar dengan motor lain. Mak kata eksiden tu tak teruk motor je ada rosak sikit. Duduk kawasan kampung biasalah mak memang biasa merempit je pegi balik kerja/kedai. Lagipun kereta mak bagi adik pakai buat sementara waktu praktikal di Melaka. Tu yang naik motor je tu. Mak ingat takde apa-apa tapi tadi dia terpaksa call akak mintak pergi hantar pergi klinik. Akak bawalah ke kecemasan hospital. Nasib baiklah My ada akak yang duduk berdekatan dengan mak sekurang-kurangnya ada jugak yang menjenguk mak abah kalau ada apa-apa. Nak harap kami-kami yang lain duduk agak jauh ni harapan lah kan.. -.-' 

Akak cakap mak mengadu sakit dada. Mak ni... bukan nak cakap eksiden... dah malam baru beritahu.. apa-apa jadi kan susah..T_T... Dada mak dah biru tadi.. tu yang dia tak tahan sakit kot. Ya Allah... risau sangat-sangat laaa...T_T Akak masih tunggu di luar kecemasan ni... lambatnya nak tunggu dia update.. mak pun belum keluar lagi.. Ya Allah...

Harap-harap sakit tu cuma sebab bengkak je.. harap-harap sangat...T_T Ya Allah... selamatkanlah mak.. sembuhkanlah sakit mak... tolonglah...T_T

T_T

update: mak sedang di X-ray

10 comments:

hitamanis said...

ngok kan pic time ko grad ni mcm dkt dsb uitm.. hahah kalau salah btol kn. wish your mom cpt sehat. only ALLAH can helps her.cpt sembuh ye mak cik

cik chinta said...

semoga tade ape2 kat mak my. dan cepat sembuh.

mas saari said...

Ya Allah! sabar ye my!
moga mak my takde apa2... akak doakan semuanya baik!

Teratak Hami said...

Harap2 semuanya OK ... nanti update berita pasal mak MY ye !!!

SoLy SoLicious said...

semoga mak my xpe ye...

cantekk said...

sabar k My, smg semua nya baik2 je.. doa byk2 k...

Iffah Afeefah said...

sabar

ya Allah dugaannye

ermm harap sume oke

doa bebnyk..kuat my kuat

RATU QASEH SAIFUDIN said...

insyaallah semua nye okay..sabar yea..

e k i n ♥ y u s r i said...

hope semuanye ok yer

Liyana said...

insyaAllah xde ape2... sabar eh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers