9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Monday, July 4, 2011

31-7 Birthday Giveaway!


Pagi ni mulakan dengan join Segmen dan Give Away je lah hehe. Bukan apa, bulan Julai kan bulan kelahiran My so bolehlah join mana-mana GA kot-kot bertuah boleh menang hadiah sempena hari lahir ngeh2..

Kali ini, Giveaway dianjurkan oleh Cik Sunah Sakura bersama tiga yang lain iaitu cik pulauCiKaLigadis melayu.. Mereka bergabung dalam menganjurkan GA ini sempena tarikh dan bulan kelahiran yang sama iaitu 31 Julai! Tahun je berbeza hehe.. n yang pastinya berlainan ibu dan bapa..;D

Apa hadiahnya? Hadiah untuk 12 orang pemenang akan disumbangkan oleh keempat-empat blogger ini, dan 2 orang pemenang lagi hadiahnya akan disumbangkan oleh Jalut Norfanil.com. Makanya 14 pemenang akan dipilih. Tambahan hadiah akan diberitahu kemudian sekiranya ada tangan-tangan yang sudi menyumbang hehe..

So, what are you waiting for? Mehlah bersaing dengan My! hehe.. Nak join klik SINI.. Dah join copy paste url di entry Cik Pulau di SINI oke dan check penyertaan anda di entry Cikali di SINI oke..;)

Goodluck all!

8 comments:

mas saari said...

good luck my...harap bertuah ye!

KAMIHIDUP said...

good luck, mana tahu rezeki bulan kelahiran, amin. :)

Isteri Encek Bard said...

gud luck

Rabiatul Adawiyah Abd Rahim said...

Good luck Kak My. Atul pun da join :)

cik najihah said...

gud luck :)

gadis melayu said...

terima kasih dan good luck..^_^

cik pulau said...

thanks join my..
gud luck yer..^^,

Sunah Sakura said...

thanks my sudi join~ all the best... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers