9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Monday, July 25, 2011

KEMBALI SENYUM

Assalamualaikum korang...

ok wait wait... don't tell me that tomorrow is Monday... tomorrow is Sunday right right??? -.-' Heee~ yela yelaaa... tawu lah esok hari Seninnnn... fine. grrr... Welcome Monday!! can't wait to see you AGAIN and AGAIN...;D oke.. kena semangat!! Esok bangun kena ikhlas baru tak 'ter'lajak sampai ke siang haritu habis semuanya 'gajah'...termasuklah subuh gajah.. haih~ tu pasal kena pasan 2/3 alarm walaupun senang bangun. Yela bila jam yang first tu dah tertekan 'stop' pehtu terlelap balik hancus lah kan.. at least ada backup alarm another 5 minutes ok la hehe
Errr nak minta maaf sebab semalam terpublish entry entah hape-hape.. penuh dengan rasa marah.. emo dan tertekan sangat-sangat... (SINI) .. mahapkan My ye kawan-kawan mungkin dengan cara tu baru My rasa lebih lega... Yeah.. That's blog for, sometimes... Thankslah pada kawan-kawan yang bagi nasihat dalam komen tu.. ada gak yang menyinggah walaupun bukan entry seo hehe.. thanks again... macam bongok je senanya nangis-nangis macam budak kecit.. tu lah My... senang sangat mengalir.. hish...

Oke dah. itu citer semalam... Hari ini bangun pagi dah rasa lebih lega.. Dah tak rasa marah... Dah tak terlebih emo... Dah kembali senyum...;) Walaupun malam tadi tak boleh lelapkan mata dan hanya tidur selepas pukul 2pagi.. Pagi ni tak boleh nak tidur sampai ke tengahari.. pukul 10am macam tu dah bangun mengemas rumah walaupun semalam dah mengemas segala.. (tak boleh tengok habuk..-.-') Nak gak sambung tidur balik.. puas guling-guling atas tilam tapi tak boleh nak lelap.. last last bangun terus.. main game kat henpon.. online... pastu enchek tunang text ajak makan n pergi tengok rumah.... hehe our future house.. gi bersihkan apa-apa yang patut je..0_o

Kemas punya kemas sampai ke petang.. ke maghrib... fuhhh penat walaupun dia yang banyak buat keje haha.. Mak Ayah dia pun ada sama.. So lepak-lepak.. lepas solat maghrib baru gerak balik. Sebelum tu singgah pi makan Char Kuey Teaw di Batu Caves ngee~ baik punya!!! Tak percaya.. gi la try... ;)

La ni baru dapat merehatkan badan... penat weh macam nak patah pinggang den.. tambah plak migrain datang adeh...-.-' Lately ni My migrain selalu datang balik.. Time panas, time sejuk, time hujan, time kepenatan, time lapar... dunno why..-.-' Tadi pas dapat Char Kuey Teaw and then borak-borak tak hengat baru rasa lega sikit kepala.. esok lusa tatao la datang balik kan.. Anyone tahu camne nak ubat migrain ni? sejak sekolah ni...T_T

heee~ oklah.. 'Jangan Tidur Lagi' pun dah habis... so, dah kena tidur dah ni maklumlah esok kan monday blues so kena tidur lebih awal dengan harapan esok bangun dengan lebih semangat... hope so!!

k guys.. korang pun kena tidur awal oke!!! see ya!!

3 comments:

Ujang9897 said...

dah isnin pun ni...migrin mkn la royal jelly..hee


owh ubah time ek..=) ubah time pada hari yg sama ok lagi..ni entri dah hari lain pub ubah2 time...tak best..

YanaMIB said...

eh sama la kita..set alarm mesti kena ada 2-3 alarm backup..sbb suka snooz²..kdg2 TERoff trus..haha =P

mas saari said...

bagus tu dah ceria kembali...hehehee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers