9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Saturday, July 2, 2011

RAIKAN CINTA ATIKAH DAN SHAHMIN

My dah balik!!! dari mana?? kan da cakap kat SINI My pegi mana dari pagi tadi..-.-'

Pergh.. agak jauh jugaklah nak ke Jasin, Melaka nun. My follow member tadi. My drive sorang member dengan tunang dia. Gewdiks kan bukan xbleh naik satu kete dengan diorang pun kan. Saje malas kacau orang bercinta..-.-' heee My segan senanya yela tak kenal dengan tunang kawan tu.. Dah la My ni suka tido dalam kete..kantoi la nanti..-.-' Semput gaklah My kejar kete kelisa diorang tadi laju giler lalu lane kanan je.. nasib baik den pro bawak kete..;D

Alhamdulillah selamat sampai dekat pukul 2pm. Sesat sikit je hehe. Ahhhh sronoknye jumpa kawan sorang ni.. bape tahun dah tak jumpa huuuuuu... Member-member lain pun ada jugak yang datang. Diorang ni semua satu kampung dengan My.. satu kampung. Ada yang kenal dari skolah rendah hehe...
Highway PLUS
Balik tadi My drive sorang2. Dah cakap kat kawan suh jalan dulu sebab My nak singgah rnr nak terkucil..-.-' Lagipun malas nak pecut sangat kang kena speed trap sape nak bayo??? So, den maintain jek 110km/j sampai ke Kepong hehe..  Kalau bawa slow sangat mengantuk.. tadi mata nak tertutup-tutup jek. Nampak plak jalan sebelah jam giler ada eksiden.. segera bukak mata luas-luas bukak lagu kuat-kuat dengan harapan mata tak mengantuk dan sampai dengan selamat! Alhamdulillah.. Sampai rumah betul-betul pukul 7pm...

Dan sekarang tengah tunggu enchek tunang.. Nak pi makan! lapor... tadi masa kenduri amik nasi sesudu jek.. bajet diet lettewww...-.-'
Heee... gambar ni je yang ada.. tadi member bawak dslr so My duk depan lensa je haha.. Mana lah diorang ni tak tag2 lagi grrrr


ok nak gi makan. eh lupa.. Selamat pengantin baru buat kawan den Nurul Atikah dan suaminya, Shahmin.. diorang dah lama nikah bulan Feb haritu hehe.. Semoga jadi isteri solehah ika!!! aku kawen jangan tak datang taw!


#okbai


lapar!!!

2 comments:

sumaiyah mokhtar said...

wahhhhhh orange, jarang kan org pakai orange :)

mas saari said...

mesti penat kan drive sorang2..hehee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers