9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Thursday, July 14, 2011

MALAYSIA VS LIVERPOOL 16 JULAI 2011 | ASIA TOUR 2011 STADIUM BUKIT JALIL

Seperti yang dijadualkan, Sabtu ini 16 Julai merupakan perlawanan kedua bagi Asia Tour 2011 si Stadium Bukit Jalil. Kalau malam tadi kita lihat Malaysia telah dibedil oleh Arsenal sebanyak 4–0, selepas ini kita akan saksikan pula Malaysia bertemu dengan Liverpool. Agak-agak berapa pula Malaysia nak bagi kat Liverpool ek hehe.

Haip! Jangan pandang rendah pada Harimau Malaya! Untungla tu nak bagi 4 gol kalau tak kerana kecekapan pemain kita Arsenal dah bolos gawang lebih dari itu tau. Apapun, syabas diucapkan kepada pemain Malaysia, sedikit sebanyak mereka boleh jadikan perlawanan ini sebagai pengalaman paling berharga selain dijadikan sebagai latihan persediaan bagi mental dan fizikal untuk menempuh kejayaan di masa akan datang.

Ecewah cakap berabuk jek, padahal satu hape pun tak tahu pasal bola. Tahu tengok je.. Nama club-club bola obesi tu pun My tak amik port haha.. Asal orang duk huha huha tengok My pun selit sama.. bila tak masuk gol dok marah-marah bila masuk gol jerit suka tak hengat.. -.-’

Apapun, jangan lupa saksikan perlawanan di antara Malaysia dan Liverpool Sabtu ini 16 Julai, yang juga merupakan birthday My yang ke -15! Tettttt….;D Pada awalnya nak ajak enchek tunang pergi menonton tapi dia tak berminat so kempunan lah den nak saksikan bola sepak secara live di Stadium Bukit Jalil.. isk isk.
So pada y’ols yang teringin nak pergi menonton boleh lah beli di laman web www.ticketpro.com.my. Harga tiket adalah RM388, RM108, RM68, RM58. Nampaknya My tengok di rumah sahaja lah. Itupun entah tengok entah tak manalah tahu ada orang nak ajak pi celebrate befday hoho..;D

Hurm, tiket Malaysia menentang Singapura bila open ek? Hehe, nak try pujuk enchek tunang pergi lah! Dah lama teringin merasai suasana live di Stadium..-.-’

K guys, sama-sama kita saksikan pertemuan Malaysia menentang Liverpool Sabtu ini. Tak pasti lah ada atau tidak siaran langsung di televisyen sebab perlawanan antara Malaysia dengan Arsenal semalam pun takde live, buat siaran tertunsa hari ini siapa nak tengok der.. grrr… takpe, kalau takde live pun still boleh saksikan secara live streaming di internet! That’s what technologies for kan hehe…

Ok bai!

2 comments:

Penggemar Coklat said...

erm.. nak sokong liverpool boleh ka??

muahahaahha

mas saari said...

my...apasal tajuk malaysia vs taiwan?

akak tetap sokong harimau malaya!
moga mereka main dgn lebih baik..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers