9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Sunday, July 3, 2011

MAJLIS PERKAHWINAN TOMOK & AYU

Tomok atau nama sebenarnya Shah Indrawan telah selamat diijabkabulkan dengan Ayu pada 1 Julai 2011 yang lepas.. Tomok mula berada di dunia seni masa bersama kumpulan new boyz dulu. Masa tu My skolah lagi hehe.. Tapi tak minat sangat dengan tomok..;D So My bukanlah di kalangan peminat-peminat fanatik kumpulan new boyz di saat itu ngee~ Bila tomok kembali menyanyi secara solo.. banyak sangat improvement lebih-lebih lagi vokal dia huhu.. Lagu-lagu dia semua best.. So, terus jadi minat..;)


Dah besar tomok ni rupanya kan kan... and dah kawen dah pun... ngee~ Semalam view gambar-gambar sekitar majlis penikahan dan persandingan dia... wallaweh!!! awesome!!!! 





Seriously sangat cantik kan kan kan!;) Walaupun Ayu beberapa tahu lebih tua daripada Tomok tetapi tak nampak langsung macam dia lebih berusia kan? Pandai tomok pilih hehe..

Baju yang dikenakan pun cantik.. Tahniah Hatta Dolmat!!!


Dan... semoga berbahagia Tomok dan Isteri!!!! 


Credit gambar kepada Hatta Dolmat dan kakifoto

Footnote: saje buat entry seo ngee~

4 comments:

Ima Salsuzaima said...

ha'ah..catek sangat baju tu..hehe

NisaAdnan said...

perghhhh kembang kemain baju dia. lawo gilakkk ^^

mas saari said...

baju purple tu memang cantik!

shigellazoster said...

mak aih!~>. sanad chantek oke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers