9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Thursday, July 21, 2011

KEPUTUSAN PENUH MALAYSIA VS CHELSEA 21 JULAI 2011

LIVE DARI STADIUM BUKIT JALIL PERLAWANAN MALAYSIA MELAWAN CHELSEA 21 JULAI ASIA TOUR 2011
Perlawanan persahabatan Asia Tour 2011 hari ini akan memperlihatkan pertemuan di antara Malaysia dan The Blues! (Chelsea) tepat jam 8.45pm. Pastinya ramai yang berpusu-pusu ke stadium hari ini untuk menyaksikan dengan mata kepala sendiri pemain kesukaan bermain bola di Stadium Bukit Jalil kan kan. Yang mana minat Chelsea je laaa..;D

Dengarnya pada pertemuan kali ini Malaysia akan membawa masuk 2 pasukan iaitu skuad senior dan olimpik. Pada separuh masa pertama Malaysia akan menampilkan pemain senior manakala masa berbaki 45 minit akan memasukkan skuad olimpik. Betul ke? Wah macam best je..;)

Kalau dilihat pada perlawanan sebelum ini Malaysia tewas dengan Arsenal 4-0 dan Liverpool 3-6 namun dapat kita lihat pasukan Malaysia telah berusaha keras untuk permainan tersebut. Apakah kali ini mereka berjaya membolos gawang The Blues??? InsyaAllah yakinlah dengan pasukan negara anda!!

Chelsea dikatakan membawa turun kesemua pemain-pemainnya termasuk Fernando Torres, Frank Lampard, John Terry dan Diddy Drogba. My percaya mereka juga gerun untuk bertemu Malaysia lebih-lebih lagi di hadapan penyokong-penyokongnya yang membanjiri stadium.

Apapun, kita doakan semoga malam ini Malaysia mampu mempamerkan rentak permainan yang terbaik seperti yang kita harapkan langsung menguatkan semangat mereka untuk bertemu Singapura Sabtu ini!

Jangan lepaskan peluang untuk menyaksikan pemain-pemain Malaysia berentap! Kalau tade live di tv jangan risau kerana anda boleh menyaksikan live streaming.  Keputusan perlawanan pula akan dikemaskini dari semasa ke semasa..;)

MALAYSIACHELSEA 1

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers