9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Wednesday, July 6, 2011

Nora Elena bersosial bersama ‘Seth Tan’….

Berita terbaru mengenai gambar Nora Elena yang bersosial bersama-sama rakan luar negaranya.
A bit shocked jugaklah walaupun sebenarnya lumrah sesetengah kehidupan artis memang macam tu. Bukanlah nak kata semua artist u hidupnya tak lari daripada bersosial… Orang-orang biasa pun ramai je bersoSIAL tapi bezanya artis dan orang biasa adalah mereka ini public figure. Dan mungkin ada di antara artis yang dijadikan role model oleh orang-orang biasa ini.

So, bila dah kantoi gambar-gambar macam ni macam mana nak jadi role model? apa pandangan masyarakat umum??? Anda nilaikan sendiri.... 
Lagi gambar --> Beautifulnara

Ini baru betul-betul Nora Elena dengan Seth Tan (Setan)  ye dak? Ngeee~

Apapun, My masih berminat pada mutu lakonannya. Kehidupan peribadinya? Itu antara dia dan Allah. My atau sesiapa pun tak layak untuk menghukum. Doakan saja dia sedar akan kesilapan dan dosa yang dilakukan…;)

Wallahua'lam....

13 comments:

laskar pelangi said...

menci menci.........

MamaEma said...

diorang ni berlakon mengikut skrip semata-mata

Anum said...

betul ke?
x nak la percaya

kyu delaila said...

doakan moge sedikit2 die akan berubah mnjd lbh baik ^^

ape pon die mmg pelakon yg baik....

Aisyah Aina said...

setan? haha...memang ramai pelakon yang macam ni...berlakon tu hanya lakonan je :D

Penggemar Coklat said...

waduh2x...

tak boleh ka mereka2x ni menjadi artis contoh???

grrr...

Cik Ecah said...

suker tgk dier sbb cantik ;p

mas saari said...

memang SethTAN betul!!

msredcheesecake said...

Cik my,
Msred tak te panjat pon....kalau betul dia gitu muga cepat sedar...

Anonymous said...

Nice Post. This post helped me in my college assignment. Thnaks Alot

najihatussolehah said...

eh..perempuan yg kat tengah gmbar bawah tu elena ke..

cik pulau said...

betol ke ni???
adehh..

QaRr JaliL said...

die da mintak maaf da..die kate gmba tu kan gmba lme..:)

Hikayat Lili Mati ketika Bersalin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers