9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Monday, July 18, 2011

SINOPSIS HUJUNG MINGGU

Assalamualaikum!! Selamat pagi yaw! Ya Allah! It's almost 7.00 am when i wake up this morning... tergesa-gesa mandi kerbau dan Subuh gajah.. -.-' Macam mana lah boleh tak bangun padahal masa jam bunyi pukul 6 am tu dah terjaga tapi disebabkan penyakit 'M' yang melampau-lampau My lelap balik kononnya 5 minit 5 minit... tiba-tiba terjaga dah pukul 6.52 am!!! perghhh...

Monday Blues biasalah...-.-'

Semalam langsung tak berbelog sebab tade mase.. malas pun ado hehe. Jadinya, My sertakan sinopsis kat sini je la k heee~

Sabtu, 16 Julai 2011

Seperti yang sedia maklum 16 Julai adalah hari lahir My yang ke-15!! tettttt..;D Terima kasih untuk semua yang memberi ucapan di fesbuk mahupun blog, yang sms pun ado tapi 2/3 ketul je la hehe. Moga berkesempatan untuk menemui usia baru di tahun hadapan InsyaAllah...

Sabtu haritu disebabkan enchek tunang kena bekerja makanya tak boleh pergi celebrate siang tu jadinya sementara tunggu kepulangan dia My ke Graduan Aspire 2011 di KL Convention Centre.. Tapi tak ramai blogger yang turun that day.. Yang ada pun My tak berapa nak kenal al-maklumla My kan tak glemer..-.-' Anyway My jumpa Atul, Mas dan Bro Framestone di sana (itu antara blogger yang My kenal la)... Sebelum pergi dah roger-roger Atul and Mas untuk jumpa di sana. 


Sampai sana lebih kurang jam 11am dan terus ke Level 3 join Media conference bersama yang lain. Dengar talk bersama insan-insan yang berjaya seperti Johan Merican, Jason Lo, Hans Isaac, Harith Iskandar dan beberapa yang lain (tak ingat nama..-.-')... 

company tempat My bekerja.. ^_^

Habis conference pergi hall 5 round-round tengok booth kot lah ada jawatan yang sesuai untuk My hehe.. Tak plan pun nak ke situ n tak bercadang pun nak mencari kerja lain makanya memang tak bawa sehelai resume pun huhu. So jalan-jalan je lah melawat booth and yang bestnya company My berkerja pun turut sama menjayakan Graduan Aspire 2011.. Sempat jugaklah My menjengah ke booth diorang and berseloroh nak mintak kerja haha.. 

heeee sempat amik gambar..-.-'
Hurm.. lepas pusing-pusing, kitorang berempat gi lepak KLCC makan-makan sebelum pulang ke rumah!;) Nice to meet you all guys!!!


gemoks..-.-'
Balik je dari KLCC, lepas solat langsung terlelap sampai Arsenal lawan Malaysia pun bleh lupa nak tengok..-.-' Dah minit-minit terakhir baru menonton streaming. Tahniah lah buat Malaysia sebab berjaya menjaringkan 3 gol walaupun tumpas dengan Arsenal 3.6 hehe.. Lepas ni tengok diorang lawan Chelsea plak ngee~
Malam tu lepas solat and baca Yaasin baru keluar dengan enchek tunang.. gi makan je pun.. dah tua-tua ni tak payah lah nak sambut sangat..;D Keluar makan Kenny rogers pun dah memadai..;D
Ahad, 17 Julai 2011

Semalam tak berkesempatan nak berblogging sebab pergi menambah lemak kat kenduri rumah orang..-.-' Sebelum ke kenduri kahwin pergi kenduri tahlil kat rumah makcik jiran. Dah dijemput segan plak tak datang. Lauk dia perghhhh banyak tak hengat..... Lepas tu pergi kenduri kawen kawan enchek tunang makan lagi... adoiii... Balik kenduri pergi wayang tengok Flat 3A dengan berbaju kurung hehe..

Malam tadi pergi makan lagi.. makan nasik lagi!!!! pergh nasiblaaaaa.... -.-' Tu yang balik dah macam ular sawa perut penun jadinya malas nak online.. hehe...

Ok lah... Sekian My melaporkan untuk My Life's Story Blog..;D

5 comments:

Taufan Bin Ribut said...

lupe nak cakap happy bufday..^_^


Entri Terkini : Dating bersama Yuyu Zulaikha
Entri terdahulu :Aku ketagih

Watch my video songs ^_^

Rabiatul Adawiyah Abd Rahim said...

Tak comelnya atul! HAHA. Kak My comel sgt. Nice to meet you! :)

fa said...

kak my comell.. hehe.. :)
happy birthday ye.. ^^

tenteraangin said...

fuh, lawa header

zuwaidah said...

patutpun terlajak pagi tadi, rupa2nya penoh sangat perut tuuuu heheheehhehe....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers