9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Sunday, July 3, 2011

AMARAN! WABAK DEMAM KUNING SEMAKIN MENULAR DI MALAYSIA!

Haih~ sekarang ni mana-mana pergi pun orang dok berseloroh...

"Weh mana boleh pakai baju kuning!"

"Weh jangan naik kereta kuning!"

"Helmet kaler kuning pun tak boleh!!"

Orang yang nak kawen tema kaler kuning pun jadik mangsa jugak ke? -.-'

Lampu kuning kena padam lah ek..-.-'

Demmmmm! baru swicth ke DIGI!! takkan nak kena switch balik kot? -.-'

Hurm... bosan tak?? Kat tibi tu pun kalau berita doploh kali siaran doploh kali lah kuar berita pasal isu-isu politik.. pasal isu 'bersih'... giler boikot habis-habis la 'diorang' tu kan.. Sampai orang nak pakai baju kuning pun takut..-.-' haihhhh takut ke??? Habis tu diorang duk buat demonstrasi bantahan tu berhimpun jugak.. tak aman pun.. buat sesak jalan menyusahkan polis.. Orang lain nak berhimpun kecoh satu Malaysia!! haramkan! bantah! rampas! tak kasi chance langsung at all!

Sudahnya.. orang nak masuk KL 9hb ni pun takut.. Sampaikan ada orang yang booking bilik-bilik hotel kebanyakannya call balik nak cancel booking. Kat sekolah siap keluar pekeliling jangan bagi anak-anak keluar rumah... darurat katanya..-.-'

Nampaknya wabak penyakit kuning ni semakin menjadi-jadi... Apa pun tak boleh! haih~ nampak sangat 'diorang' tu........ 'penakut'.... 0_o


dah dah.. padamkan mindset anda yang kuning tuh! 'Bersih' kan diri anda daripada wabak penyakit kuning hehe... 

Opsss terlebey sudah...-.-'
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Haaa... yang ni takpe kot.. sebab pakai kat dalam tak nampak..;D

3 comments:

saiazuan said...

haha wabak digi rupanya~

on #Transformers3 mood~
http://eleventx.blogspot.com/2011/06/atwr-comic-transformers-dan-blog.html :D

saiazuan said...

ops.. salah baca..hahahha
anti BERSIH!!!

cool sabtuday :D with bloggers http://eleventx.blogspot.com/2011/07/blogger-sports-carnival-2011-with.html

Mohd Rozaiman said...

...jgn otak kuning dah...ha ha ha.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers