9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Friday, July 8, 2011

[BERSIH 2.0] Senarai Laluan Jalan yang ditutup Sabtu 9 Julai, 8 pagi – 6 petang

Seperti yang anda semua tahu, hari esok adalah hari berkurung hehe. So jangan mimpi nak masuk KL sebab beberapa laluan akan ditutup sepanjang hari. Bukan beberapa la… banyak jugak yang ditutup tu. Bandaraya Kuala Lumpur yang tak pernah lengang dek manusia dijangka sunyi sepi pada hari esok… Mungkin dapat kita dengar bunyi burung berkicauan hehe. Silap-silap bunyi kentut pun boleh dengar…;D Jadinya selamat bertugaslah ye kepada polis yang kena bertugas menyekat jalan esok… grrrrr tak pasal-pasal den kena duduk rumah je yo.
Senarai jalan yang akan ditutup pada hari esok adalah:

1)     Jalan Syed Putra
2)     Jalan Istana
3)     Jalan Bukit Petaling
4)     Jalan Bellamy
5)     Persekitaran Istana Negara
6)     Jalan Sultan Hishamuddin
7)     Jalan Lembah Perdana
8)     Jalan Chenderasari
9)     Masjid Negara
10)Dataran Merdeka
11) Pasar Seni
12) Masjid Jamek
13) Dataran DBKL
14) Perkarangan Sogo
15) Maju Junction
16) Masjid Kampung Baru
17) Jalan Kinabalu
18) Jalan Kuching
19) Jalan Sultan Ismail
20) Jalan Raja Laut
21) Jalan Sri Amar
22)Jalan Tuanku Abdul Rahman
23)Jalan Haji Taib
24)Jalan Raja Muda Musa
25)Jalan Raja Bot
26)Jalan Abdullah
27) Jalan Dang Wangi
28)Jalan Munshi Abdullah
29)Jalan Raja Chulan
30)Jalan Tun Perak
31) Jalan Tun Tan Cheng Loke
32)Jalan Sultan Mahmud
(sumber: Berita Harian)

So, bagi y’ols yang bercadang nak pergi shopping di Sogo mahupun Jalan TAR henti-hentikan je laaa.... Peniaga-peniaga tu pun tayah kuar berniaga oke… ngeh3….

#okbai

11 comments:

azam said...

susah menyusahkan.....esok tido jelah nampaknya

zuwaidah said...

terima kasih informasi traffic terkini...heeeheheeh bestttt

Isteri Encek Bard said...

konfirm jgn gi kl

mas saari said...

betul2 susahkan orang lain kan?

Amni said...

betul.... jangan masuk kl.. bahay jugak kalau apa-apa jadi.. mudah-mudahan tak de la sampai yang digembar gemburkan media.. humm....

liyana said...

boleh la blk kg, aman, hehe

Pembawa_Wacana said...

ala....asal tutup.... *tetibe* he he he

YanaMIB said...

jum bercuti gi indon je lah =P

fiq. said...

wow, banyaknye yg kene tutp eak,

btw akak, sy rasa akak pnh nampak sy sebab familiar je kot, sy rasa sy baru kenal akak, heheh, tapi tak tahulah kann....

MamaEma said...

kedai konpem tutup ni..

Sunah Sakura said...

meh tengok jalan tutup kat blog saya lak...ahahahhahahhahahah~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers