9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Friday, July 22, 2011

MALAYSIA VS SINGAPURA 23 JULAI 2011

KELAYAKAN PIALA DUNIA 2014 :
MALAYSIA MELAWAN SINGAPURA 23 JULAI 2011
Tahniah buat skuad Harimau Malaya kerana layak ke pusingan seterusnya apabila apabila menewaskan Taiwan dengan kemenangan agregat 4-4. Pertemuan seterusnya kita bakal menyaksikan Malaysia bertemu Singapura pada 23 Julai di Singapura.

Dalam sejarah bolasepak antara Malaysia dan Singapura selalunya memberi kelebihan kepada Malaysia kerana lebih banyak memenangi perlawanan namun tiada siapa boleh menjangka adakah kali ini Malaysia mampu menewaskan Singapura lagi? InsyaAllah yakinlah pada skuad negara kita!!

First leg perlawanan di antara kedua-dua negara ini akan diadakan di Singapura esok 23 Julai 2011 jadinya memberi kelebihan kepada pihak lawan namun kita tetap harapkan skuad Malaysia mampu mempamerkan perlawanan yang terbaik. Diharapkan ramai penyokong yang tinggal berhampiran seperti Johor Bahru dapat turun sana sokong mereka!;)

Second leg pula akan diadakan di Stadium Bukit Jalil pada 28 Julai. Sama-sama kita doakan skuad Malaysia akan mempamerkan perlawanan yag hebat di depan ribuan penyokongnya nanti!!!

Pada korang yang nak ke Stadium bolehlah mula membeli tiket. My nak pergi tapi macam tak berkesempatan sebab hari bekerja ka balik tu macam dah penat je so tengok kat rumah je la..-.-’… Anyway kalau korang nak beli tiket bolehlah pergi ke tickethotline. Tiket dijual dengan harga RM50 untuk grand stand, RM30 untuk open dan RM5 untuk kanak-kanak  berumur bawah 12 tahun.

Pengutipan tiket bolehlah diambil pada 26hb dan 27hb bermula jam 9 pagi hingga 7 malam manakala pada 28hb dibuka jam 9 pagi sehingga separuh hari kot. Penyokong Singapura collect tiket di pintu biru manakala penyokong Malaysia di pintu merah.

Kita doakan semoga Malaysia mampu menewaskan Singapura… !!!


MALAYSIA 3  SINGAPURA 5

3 comments:

mas saari said...

GO HARIMAU MALAYA!
moga beroleh kemenangan..

H.J said...

haha.7.30..tak sempat jgak nk tengok ni..ada keje

Pesta Jiwa said...

mesti pergi SNBJ...walaupun kerja...Ultras kena support pejuang Harimau Malaya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers