9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Wednesday, July 13, 2011

EKIN HAMIL | BERKAT UMRAH – MAWI

Antara berita yang diselitkan di Harian Metro hari ini. Isteri kepada mawi, penyanyi yang pernah mencetuskan fenomena hangat suatu masa dulu ketika dia menyertai program realiti Akademi Fantasia Musim ke-4, disahkan hamil 6 minggu!!
Alhamdulillah, berkat doa di hadapan Ka’abah Ekin disahkan mengandung setelah mengalami keguguran sebanyak 2 kali sebelum ini. Namun, walaupun gembira Mawi dan Ekin tetap mengambil langkah berjaga-jaga kerana tidak mahu perkara sama berlaku.

Doktor menasihati Ekin agar lebih berhati-hati dan banyak berehat untuk minggu awal kehamilan sehingga kandungan benar-benar kuat. Selepas ini Ekin tidak akan mengikut Mawi bekerja kecuali untuk menghadiri majlis-majlis khas yang tidak memerlukan Ekin banyak bergerak.

Walaupun My bukanlah peminat tegar Mawi mahupun Ekin tapi My tumpang gembira sama sebab dah lama kot diorang kawen belum dikurniakan cahaya mata lagi. Akhirnya, berkat kesabaran dan doa… InsyaAllah akan lahirlah lagi hamba Allah di muka bumiNya ini…

Tahniah Mawi dan Ekin!!!

Footnote: pssttt Siti Nurhaliza bila lagi?? 

13 comments:

Anum said...

alhamdullilah

mas saari said...

tahniah buat mereka!
bila akak lak nak ngandung anak ketiga ni...erkkkk

Cik Ezy said...

wahh bestnye..
tahniah mawi n ekin..

RATU QASEH SAIFUDIN said...

yeay!..thniah utk mereka!..=)

YanaMIB said...

wah finally..rezeki dorg..tahniah buat mawi and ekin! =)

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

akhirnye ngandung jugak...alhamdullilah

KAMIHIDUP said...

Alhamdulillah. :)

Pembawa_Wacana said...

Tahniah!!

Berbesan la nanti aku dengan Mawi...hehehehe

deqma129 said...

alhamdulillah..
just drop by and say hi.nice blog

Teratak Hami said...

Alhamdulillah ...
Kita doakan Tok Ti pulak mengandung. Nanti harta dia tak tahu nak turun kat sapa?

Ujang9897 said...

gua peminat mawi..!!!!

world..!!!1



kau nampak jer typo ayat last2kan...kompom tak baca entri baca last2 jer..hahaha

Isteri Encek Bard said...

ALHAMDULILLAH REZEKI MERAKA

msredcheesecake said...

cik my,
sweet nya itu kapel...eronok dapat bby...muga kali ni tercapailah impian dia org....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers