9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Monday, July 4, 2011

Apa yang kau cari

Errr.. ini bukan entry untuk lagu ‘Apa yang kau cari’ nyanyian Armada ye..-.-’… hurm.. entry pertama dari lubuk hati penulis untuk hari ini. 2 entry sebelumnya hanya entry berbaur segmen.
Ye, My semakin hilang arah.. hilang punca.. Ketandusan idea…

Kerja? Harini macam kurang ada mood sikit. Rasa hambar. Mungkin sebab tadi langkah masuk office dengan kaki kiri and tak senyum kot..-.-’… Ada satu kerja yang masih pending, tunggu lampu hijau daripada lady boss. Dah remind before about the letter to be sent out but takde respon lagi. Mungkin beliau ada banyak perkara perlu difikirkan jadinya My bertindak diam dulu takut pula kalau mengganggu… tapi… sampai bila ye? 0_o

Belog? Belog tidak membosankan… Tapi, My yang membosankan… Jadinya, belog pun pasti bosan dengan My…T_T… Bosan sebab My tak  mampu hasilkan entry yang bagus… Bosan sebab My umpama bayi yang baru belajar merangkak… Bak kata Jambu Maharaja Lawak, Apa pun tak boleh…T_T

Hish.. dah macam tade tujuan hidup plak My nih… grr… Kalau bosan kalau tade point nak cakap macam ni lah jadinya… demmmm~

Dah-dah… Kalau dibiarkan makin berlarutan plak merepek ni… k lah nak pi surau sat tidow.. malas plak nk gi lunch...-.-' #okbai

Footnote: teringin nak belajar teknik-teknik SEO lah lepas ni…0_o

5 comments:

YanaMIB said...

sila lah mkn coklat..mesti jd ceria blk idup my..ngee~ =P

fa said...

mula2 mmg fa ingat my buat lirik "apa yg kau cari".. ngee.. :)

cantekk said...

haha.. rilek la...
i pon sama jek ;-D

Bigdaddyz said...

hehe :)

Sunah Sakura said...

ala my janganla bosan...huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers