9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Tuesday, July 26, 2011

Belum Sampai Seru

Assalamualaikum.. Selamat pagi korang.. Macam mana semangat hari ini? ok ke? Atau masih membayangkan mimpi-mimpi indah dihujung minggu yang lepas? Monday blues tak habis lagi? Hish… tamo lah gitu… semangatlah sikit k? ;) Hurm… My pun sedang memujuk diri sendiri ni ngee~

Entahlah, sekarang ni setiap kali bangun daripada tidur je mesti rasa tak semangat… Dalam hati mesti cakap ‘alaaaa kejapnye dah pagi… tak puas tidur…T_T’… Padahal malam tadi belum pukul 11pm dah tidur. Punyalah bosan. Lepas layan citer SuperMak di TV3 yang super dongeng tak tahu nak buat apa. Citer lepas tu macam tak berapa nak besh. Melayan internet? Perghhh ak muntah dah mengadap fb… Nak hapdet belog?? Lagi hampeh…. Wallawehhhhh!!!! Mana pergi semangat aku ni wehhhhh!!! Penyakit ‘M’ semakin menular dalam diri ni!!! grrr
Entahlah tatao apa sebenarnya yang sedang My fikirkan… Akal gagal berfungsi dengan baik kebelakangan ini. I need rest I need holiday!!! Hurm… Weekend ni balik ke Johor.. hampir 3 bulan beb tak balik rindu dah nak dengar ayam berkokok hahaha.

Bila balik rumah nanti confirm semua akan bertanya ‘weh bila nak makan nasik minyak ni’?? demmmm… pegi je lah kedai beli sendiri mintak kat orang watpe grrr… Harus persiapkan metal dan fizikal untuk soalan-soalan yang bakal diajukan…. Atau…

My memang sepatutnya bersedia ke arah itu…? Hurm tapi nak bermula kena ada perancangan tak bolehlah main redah je kan. uwwaaaa dah tua sangat ke My ni semua orang suruh kawennnnnn…T_T… huh… kawen bukan benda senang der… -.-’

Hish dah dah… serabut lah sebut pasal kawen ni. den yang nak kawen ke korang yang nak kawen grr… Yela yela akan dipertimbangkan… Tunggu seru jeee nanti den ikut lah jejak langkah kawan-kawan tu yekkkk…

Dah dah…. Keje! Bai.

7 comments:

mizzkechique said...

my, MK pun selalu tertekan setiap kali blik kmpung sbb akan diajukan soklan yg sama mcm tu.. boring la..

dayah aziz said...

mm tertekan gak ek bila org tnye. mn nak tau kan bila. tnye la Allah.;p

msredcheesecake said...

my, bila nak kawen? hahaaa....

biarla diaorg tanya...sengeh je ...

CikPuan Fara said...

wahh.. sis org johor? samalah kite heheh. lumrah ah tu bila single, org tanya bila nak kawen.. bila dah kawen cam fara ni, org tanya bila nak dpt anak pulak isk..

^^nu[dd]yra^^ said...

samer la kita...malas nak layan dah soalan cepucemas tuh....

mas saari said...

zaman sekarang ni kot org selalu tanya camtu... masa time akak belum kawin dulu tak pernah lak org bagi soalan cepu emas camni! hehehehee

yaya said...

kan my. busan je bile sume org asyik tanye bende yg same. sedey 2 ade lar gak rase, tpi kawen bkn hal maen2. hmmh .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers